Cântăreața Pink povestește drama prin care trece fiul ei, diagnosticat cu coronavirus: „Încă are temperatură de 37,7 grade”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 15:06
Cântăreața Pink povestește drama prin care trece fiul ei, diagnosticat cu coronavirus: „Încă are temperatură de 37,7 grade”
Cântăreața Pink a povestit prin ce trece fiul ei de 3 ani din cauza coronavirusului. Sursa foto: Instagram

Coronavirusul nu ține cont de nume, de statut financiar și nici de vârstă. Cântăreața Pink a povestit drama prin care trece fiul ei, diagnosticat cu afecțiunea care a băgat în case jumătate de planetă.

Cântăreața Pink, semnal de alarmă pentru toți cei care cred că virusul nu este periculos

Jameson, băiatul îndrăgitei artiste, a fost diagnosticat cu coronavirus la doar 3 anișori. De câteva săptămâni, mama micuțului este trup și suflet alături de el și face tot posibilul să îl aducă pe picioare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Febra nu-i mai scade, iar starea băiatului, deși se ameliorează, o preocupă pe muziciană, care trage prin mărtusirile ei un semnal de alarmă pentru toți cei care iau în derâdere acest virus.

„Am plâns și niciodată nu m-am rugat mai mult în viața mea. Nimeni nu este în siguranță”

„Au fost multe nopţi în care am plâns şi niciodată nu m-am rugat mai mult în viaţa mea. E amuzant, dar la un moment dat i-am crezut (pe medici, la începutul pandemiei, n.r.) atunci când ne-au promis că vor fi în regulă copiii noştri. Acest lucru nu este garantat. Nimeni nu este în siguranţă”, mărturisește marea solistă.

„Jameson a fost foarte, foarte bolnav. În ultimele trei săptămâni, am ţinut un jurnal cu simptomele lui şi ale mele. După trei săptămâni el încă are temperatură de 37,7 grade. A fost un roller coaster pentru amândoi, dar Carey şi Willow sunt perfect în regulă”, a adăugat vedeta pe contul ei de Instagram.

În Statele Unite ale Americii, unde locuiește pop-rockerița, au fost diagnosticate, până la data de 6 aprilie, 15.494 de persoane cu COVID-19, dintre care 280 au murit și 2.942 s-au vindecat.

În țara noastră există 4.057 de cazuri până la această dată, dintre care 157 de persoane au decedat, iar 406 s-au recuperat. În Statele Unite, cât și în România s-a instituit stare de urgență, iar oamenii trebuie să respecte o serie de restricții pentru oprirea răspândirii temutului virus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×