Cântăreața Pink povestește drama prin care trece fiul ei, diagnosticat cu coronavirus: „Încă are temperatură de 37,7 grade”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 15:06
Cântăreața Pink povestește drama prin care trece fiul ei, diagnosticat cu coronavirus: „Încă are temperatură de 37,7 grade”
Cântăreața Pink a povestit prin ce trece fiul ei de 3 ani din cauza coronavirusului. Sursa foto: Instagram

Coronavirusul nu ține cont de nume, de statut financiar și nici de vârstă. Cântăreața Pink a povestit drama prin care trece fiul ei, diagnosticat cu afecțiunea care a băgat în case jumătate de planetă.

Cântăreața Pink, semnal de alarmă pentru toți cei care cred că virusul nu este periculos

Jameson, băiatul îndrăgitei artiste, a fost diagnosticat cu coronavirus la doar 3 anișori. De câteva săptămâni, mama micuțului este trup și suflet alături de el și face tot posibilul să îl aducă pe picioare.

Febra nu-i mai scade, iar starea băiatului, deși se ameliorează, o preocupă pe muziciană, care trage prin mărtusirile ei un semnal de alarmă pentru toți cei care iau în derâdere acest virus.

„Am plâns și niciodată nu m-am rugat mai mult în viața mea. Nimeni nu este în siguranță”

„Au fost multe nopţi în care am plâns şi niciodată nu m-am rugat mai mult în viaţa mea. E amuzant, dar la un moment dat i-am crezut (pe medici, la începutul pandemiei, n.r.) atunci când ne-au promis că vor fi în regulă copiii noştri. Acest lucru nu este garantat. Nimeni nu este în siguranţă”, mărturisește marea solistă.

„Jameson a fost foarte, foarte bolnav. În ultimele trei săptămâni, am ţinut un jurnal cu simptomele lui şi ale mele. După trei săptămâni el încă are temperatură de 37,7 grade. A fost un roller coaster pentru amândoi, dar Carey şi Willow sunt perfect în regulă”, a adăugat vedeta pe contul ei de Instagram.

În Statele Unite ale Americii, unde locuiește pop-rockerița, au fost diagnosticate, până la data de 6 aprilie, 15.494 de persoane cu COVID-19, dintre care 280 au murit și 2.942 s-au vindecat.

În țara noastră există 4.057 de cazuri până la această dată, dintre care 157 de persoane au decedat, iar 406 s-au recuperat. În Statele Unite, cât și în România s-a instituit stare de urgență, iar oamenii trebuie să respecte o serie de restricții pentru oprirea răspândirii temutului virus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×