Bebeluș de 2 luni, diagnosticat cu coronavirus: ”Nu a avut niciun simptom”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
26/03/2020, 15:10
Bebeluș de 2 luni, diagnosticat cu coronavirus: ”Nu a avut niciun simptom”

O mămică din Carolina de Sud le cere oamenilor să se roage pentru fetița sa de numai 2 luni care a fost confirmată pozitiv la testul cu coronavirus. Ashley Hildebrand a publicat în mediul online mai multe fotografii cu bebelușul care este conectat la aparate pentru a putea respira.

Fetiță de numai 2 luni din Carolina de Sud, infectată cu COVID-19

Ashley Hildebrand este o tânără mămică din Carolina de Sud care trece prin momente cumplite după ce fiica sa Ellie în vârstă de numai 2 luni a fost depistată pozitiv la testul cu coronavirus. Femeia spune că micuța a început să respire greu imediat după vaccin, dar nu și-a imaginat nicio secundă că bebelușul are COVID-19.

Tânăra mămică trebuie să stea departe de micuță în următoarele zile și îi roagă pe prieteni, dar și pe cei care nu o cunosc să se roage pentru sănătatea micuței care din păcate, are probleme respiratorii și este conectată la aparate.

„Deeeci… Ellie a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Eu și Sean trebuie să ne autoizolăm pentru 2 săptămâni departe de ea. Vă rugăm să vă rugați pentru noi, să trecem de această perioadă cu bine”, a scris femeia pe pagina de Facebook.

Ashley Hildebrand nu a fost testată pentru coronavirus

Femeia este disperată că trebuie să stea departe de micuță în această perioadă grea și a mai adăugat că până în momentul de față nu a fost testată pentru coronavirus. Ashley nu prezintă simptomele bolii, dar crede că și ea este infectată cu COVID-19.

„Din moment ce fiica mea are virusul este aproape imposibil să nu îl am și eu. Nu am și nu am avut niciun fel de simptome. Mă voi autoizola pentru 11-14 zile.

Nu sunt sigură dacă izolarea mea a început de vineri sau nu, din moment ce eu sunt în carantină de când ea a fost depistată”, a completat mama micuței de numai 2 luni.

Ashley a mai precizat că micuța Ellie nu a avut niciun simptom specific coronavirusului și chiar a fost surprinsă când a aflat că are acest virus. Femeia a povestit că bebelușul a început să respire greu în timp ce se juca cu un biberon și a sunat alarmată după ambulanță.

„Nu a avut niciun simptom. Iar plămânii ei erau foarte bine joi când am fost la controlul de două luni.Vineri, în timp ce se juca cu un biberon s-a rostogolit și părea constipată. A început să țipe și să plângă după care s-a oprit. Atunci a început să respire cu dificultate”, a declarat femeia.

„Am sunat la 911. Când paramedicii au ajuns oxigenul ei ajunsese deja la 58. Când în spital a devenit hipotermică mi-au spus că așa se întâmplă uneori copiilor, în loc să facă febră”, a mai precizat mama micuței cu coronavirus, scrie thesun.co.uk.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×