Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 10 aprilie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/04/2019, 20:43
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 10 aprilie GALERIE FOTO
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 10 aprilie

Urmărește ediția de miercuri, din 10 aprilie,de la 21:30, a emisiunii ”Ferma” de pe Pro TV. Show-ul aduce fanilor noi tensiuni, povești, dar și noi trăiri, căci în emisiune a pășit un nou concurent, Cătălin Smărăndescu. Monotonia din show a fost spartă de venirea luptătorului în casa fermierilor, când credeau că totul este liniștit și nimic nu se mai poate întâmpla.

Emisiunea Ferma Live pe Pro Tv, ediția de miercuri, 10 aprilie

La venirea lui, reacție cântăreței Otilia a fost neprețuit:„Zici că a intrat un tanc pe ușă”. Primele cuvinte adresate de bodyguardul finanțatorului FCSB, Gigi Becali, au fost: „Dacă aveți nevoie de măcelar, sunt aici!”.

Cu toate acestea, strategiile în fermă nu se opresc aici, așa că Moroșanu și Silviu Țolu rămân la discuțiile de toate zilele în care își calculează toate șansele de parcă ar avea în mână soarta tuturor concurenților, jucându-se cu ei după bunul plac.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 10 aprilie
Ediția de miercuri, 10 aprilie, aduce noi tensiuni, lupte și foamete

Ioana Filimon, ultima eliminată din show

Ultima eliminată din Fermă a fost chiar ”Regina duelurilor”, Ioana Filimon, după cum era cunoscută. Fosta Miss România 2016 a părăsit reality-show-ul în urma unei probe de forță, după ce a luptat și plâns cot la cot cu prezentatoarea de televiziune Geanina Ilieș. Moroșanu, aliatul ei de bază, a fost dezamăgit de faptul că bruneta nu a luptat îndeajuns. „Chiar la ultima probă, frate… mai avea doi paşi şi câştiga, atunci a cedat. Eu am făcut tot ce a ţinut de mine să o îmbărbătez. I-am dat şi palme, frate, să-şi revină”, a spus Cătălin Moroșanu.

Un alt eveniment marcant al show-ului este clar minciuna cuplului Pastramă și Brigitte, care, după ce au fost la biserică, au revenit în Fermă spunând că s-au logodit. Eliminarea Ioanei a adus câteva surprize și despre acest subiect, modelul spunând că fosta soție a lui Ilie Năstase o vede îndrăgostită, însă pe Pastramă ba. „Pe Brigitte o văd îndrăgostită de Pastramă. De Pastramă…nu știu ce să zic(…)Parcă dă din coadă și pe lângă Otniela. N-aș băga mâna în foc pentru el, dar pe Brigtte am văzut-o așa foarte pornită, îndrăgostită și chiar geloasă în anumite momente. Așa că mă gândesc că nu poți să joci teatru chiar așa de mult și să încerci să pară că ai sentimente pentru cineva când nu ai”, a declarat Ioana Filimon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×