Cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu, noul concurent de la Ferma 2019

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/04/2019, 16:15
Cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu, noul concurent de la Ferma 2019 GALERIE FOTO
Cine este femeia care l-a îmblânzit pe Cătălin Zmărăndescu

Intrarea lui Cătălin Zmărăndescu în Ferma i-a luat prin surprindere pe telespectatori. Fostul luptător K1 a acceptat provocarea lansată de Pro TV și este decis să nu plece din competiție fără trofeul de fermierul anului și, implicit, premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro

Cătălin Zmărăndescu are o soție superbă

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați luptători români, cu o carieră impresionantă, însă norocul nu i-a surâs doar în plan profesional, ci și în viața amoroasă. Cea care a reușit să-i cucerească inima este Luiza, o frumoasă brunetă, cu care luptătorul s-a căsătorit în urmă cu patru ani, la Londra.

La întoarcerea în țară, superba soție i-a dăruit o fetiță, Matilda Victoria, care are acum 10 luni. Luiza a declarat recent că fericitul tătic se implică mult în creșterea copilului și că, înainte de a da curs ofertei de a participa la Ferma, a afirmat: „Orice, dar sper să nu înveţe să meargă până nu mă întorc eu”.

Cătălin Zmărăndescu și superba sa soție
Cătălin Zmărăndescu și superba sa soție

Ce spune Luiza despre parcursul soțului ei în Ferma

Chestionată în privința parcursului pe care îl va avea soțul său în competiția Ferma, Luiza a mărturisit că nu este deloc îngrijorată, întrucât Cătălin Zmărăndescu este un adevărat învingător și va găsi calea potrivită pentru a câștiga concursul.

Eu cred ca e un învingator. Sunt sigură că ştie ce are de făcut. L-am sfătuit să îşi păstreze calmul. El e destul de răbdător, dar are limită” ,  a declarat soția fostului luptător K1 în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de pe Pro TV.

Duelul anului la Ferma: Zmărăndescu versus Moroșanu

Chiar dacă în fermă se află un alt luptător de renume, Cătălin Moroșanu, care va face la rândul său totul pentru a câștiga marele premiu, soția lui Cătălin Zmărăndescu nu are deloc emoții, în privința unui eventual duel al celor doi.

Sunt sigură ca un duel  între Cătălin şi Moroşanu  e floare la ureche pentru Cătălin. În spatele casei, şi-a făcut o fermă. Sunt sigură că se va descurca de minune” , a mai spus Luiza Zmărăndescu.

Mi-am găsit sufletul pereche, ea este piesa care lipsea din puzzle-ul Cătălin Zmărăndescu. Are un nume frumos, care-ţi incită auzul, Luiza. Ne-am cunoscut la sală, acolo am văzut-o prima dată şi mi se părea inabordabilă, cu nasul pe sus.Venea, îşi făcea exerciţiile şi pleca. Până într-o zi, când a făcut ceva greşit, m-am dus s-o corectez şi aşa a început totul” , a spus Cătălin Zmărăndescu, despre soția sa.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×