Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 9 aprilie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/04/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 9 aprilie GALERIE FOTO
Ediția din această seară a show-ului Ferma se anunță spectaculoasă

Marți, 9 aprilie 2019, cu începere de la orele 21:30, Pro TV va difuza un nou episod spectaculos din concursul Ferma, producție cu care postul din Pache Protopopescu reușește să cucerească audiențele în această primăvară.

Emisiunea Ferma poate fi văzută live, pe 9 aprilie, la Pro TV

După eliminarea bruscă a Paulei Pavel, care nu a mai apucat să-și pună în aplicare planul de se răzbuna pe Brigitte Sfăt, pentru umilințele la care a supus-o pe sora sa, concurenții vor avea parte de un nou șoc din partea producătorilor.

Brigitte Sfăt și prietenele sale nu vor avea ocazia să se bucure prea mult de plecarea Paulei, descalificată după doar o etapă, pentru că în fermă își va face apariția un concurent surpriză. Este vorba despre fostul luptător Cătălin Zmărăndescu.

Fostul luptător K1, Cătălin Zmărăndescu, a acceptat provocarea de a participa la Ferma
Fostul luptător K1, Cătălin Zmărăndescu, a acceptat provocarea de a participa la Ferma

Cătălin Zmărăndescu intră în fermă pentru a-i face concurență lui Moroșanu

Când credeau că s-au mai liniștit puțin spiritele, concurenții au avut parte de o nouă surpriză de proporții. „Zici că a intrat un tanc pe uşă” , a reacționat cântăreața Otilia, la vederea noului său coleg din fermă.

Cătălin Zmărăndescu, fost luptător K1 și bodyguard al finanțatorului FCSB, Gigi Becali, a acceptat provocarea de a participa la Ferma și este hotărât să răstoarne supremația lui Cătălin Moroșanu în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Dacă aveaţi nevoie de măcelar, sunt aici” , au fost primele cuvinte adresate de Cătălin Zmărăndescu, la momentul apariției în ferma de la munte.  Strategiile trebuie însă să continue, astfel că Moroșanu și Silviu Țolu pun la cale un nou plan de răzbunare. Cei doi și-au pus în gând să o elimine pe Brigitte, cea care i-a trădat și  s-a alăturat taberei bandiților.

Totodată, în ediția de marți, 9 aprilie, telespectatorii vor afla numele surpriză pe care l-a propus Ioana Filimon pentru postul de fermier șef. Rămâne de văzut și ce strategie va adopta Zmărăndescu, pentru a cuceri premiul cel mare.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×