Concurs de Miss la Ferma, de la Pro TV! Cum au defilat Ioana Filimon, Brigitte Năstase și Geanina Ilieș

Catalin Nae   
în Imagini de ultima ora
04/04/2019, 13:48
Concurs de Miss la Ferma, de la Pro TV! Cum au defilat Ioana Filimon, Brigitte Năstase și Geanina Ilieș GALERIE FOTO

Atmosfera s-a încins în ediția de miercuri seara a emisiunii Ferma, de la Pro TV. Fetele din casă au luat parte la un concurs de Miss și au purtat ținute îndrăznețe în fața bărbaților. Competiția a avut, însă, un deznodământ nefericit pentru una din concurente, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Fetele de la Ferma au defilat sexy în fața băieților

La „proba de Miss” au luat parte Ioana Filimon, Otilia Bilionera, Brigitte Sfăt, Diana Belbiță, Otniela și Geanina Ilieș. Fetele au defilat în fața unui juriu format din Florin Pastramă, Kamara, Moroșanu, Marius Crăciun. Silviu Țolu a intrat în rolul de prezentator al evenimentului.

Defilarea a fost pe placul bărbaților, iar Cătălin Moroșanu s-a arătat foarte încântat de ce a văzut: ”Toate femeile din casa noastră sunt frumoase, sunt numai bunăciuni”. Fetele de la Ferma au venit în fața băieților la început în ținute elegante, apoi în costume baie. Iar componenții juriului au trecut la dat note.

Fetele de la Ferma au încins atmosfera în casă, cu concursul de Miss

Otniela s-a supărat după concursul de Miss de la Fermă

Din cele cinci concurente, pe ultimele locuri au ieșit Otniela, Brigitte Sfăt și Diana Belbiță. Ele au fost „recompensate” cu un morcov pentru această „performanță”. Otnielei nu i-a picat bine momentul și s-a supărat teribil, spre nemulțumirea celorlalte fete. Geanina a acuzat-o că nu știe de glumă și ia totul personal.

Cătălin Moroșanu i-a spus Otnielei că nu are carismă, lucru care a supărat-o și mai tare. ”Otniela, îmi pară rău, dar nu ai carismă deloc. Ai alte calități în viață”, i-a spus luptătorul. Fosta concurentă de la Supraviețuitorul a sfârșit prin a plânge.

”S-au adunat prea multe. Am simțit nevoia să mă descarc, să fiu singură și să plâng”, a mărturisit Otniela, supărată. ”Pentru prima oară, toți am dat notele pe bune. Pentru femeia care ni s-a părut cea mai carismatică, cea mai simpatică, cea mai inteligentă, cea care transmitea cu adevărat ceva”, a apărat Moroșanu rezultatul votului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×