Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, la un pas de nuntă! Ce se întâmplă între ei, la Ferma

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
27/03/2019, 12:17
Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, la un pas de nuntă! Ce se întâmplă între ei, la Ferma GALERIE FOTO
Florin Pastramă a cerut-o de soţie pe Brigitte Sfăt, iar mondena a acceptat

Florin Pastramă şi Brigitte Năstase aproape că nu îşi mai ascund relaţia care a început la Ferma, emisiunea difuzată de Pro TV. Cei doi nu pot sta departe unul de celălalt şi se pare că Florin Pastramă chiar a cerut-o de soţie pe Brgitte, iar mondena a acceptat!

Florin Pastramă a cerut-o de soţie pe Brigitte Sfăt

Cei doi însă vor avea ceva probleme când vor părăsit celebra emisiune, deoarece ambii aveau relaţii sentimentale cu alţi oameni, înainte de a se înscrie la celebra emisiune. Acum, partenerii lor de viaţă privesc neputincioşi la televizor şi văd exact cum sunt înşelaţi!

Florin Pastramă urma să se căsătorească cu Raluca Podea, care stabilise şi data când avea să rămână însărcinată cu Florin Pastramă, prin inseminae artificială! Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe data de 13 martie, chiar de ziua lui de naştere. Acum, frumoasa blondă tună şi fulgeră şi spune că nu mai sunt împreună, deoarece i-a dat papucii, după ce a văzut la televizor.

Florin Pastramă a cerut-o de soţie pe Brigitte Sfăt
Florin Pastramă a cerut-o de soţie pe Brigitte Sfăt la Ferma

„Florin s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”

”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva”, a declarat Raluca Podea pentru cancan.ro.

De cealaltă parte, situaţia este şi mai gravă în cazul lui Briggite Sfăt, care s-a cununat înainte de a intra în emisiunea de la Pro TV. Mai mult, cei doi copii ai săi sunt în îngrijirea soţului său, Cornel Oană, care o aşteaptă cu nerăbdare acasă. „Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, a declarat Cornel Oană pentru click.ro.

Surse din cadrul emisiunii au declarat pentru cancan.ro că relaţia dintre Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă este una destul de serioasă.

”Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți.

Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte, iar ea a acceptat. Dacă se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin susține că o iubește, iar Brigitte i-a cedat, complet, avansurilor. Pastramă vrea și copii de la Brigitte, vor să îi facă prin inseminare artificială, au discutat despre asta. El, normal, o place că știe că este o femeie cu o stare materială de invidiat, nu își pune problema să mai cheltuiască ceva cu ea, nu că ar fi făcut-o cu alte iubite de-ale sale… Oricum, relația lor e cât se poate de serioasă dacă vor să se căsătorească. Nu știu dacă vorbim de sentimente adevărate, dar pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de… fierbinte”, menţionează sursa respectivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×