Secretele vilei de la Ferma! Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat de la PRO TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 09:54
Secretele vilei de la Ferma! Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat de la PRO TV GALERIE FOTO
Secretele vilei de la Ferma!

În spatele reality-show-ului Ferma de la PRO TV există o adevărată mobilizare de forțe. Încă de la începutul lunii decembrie 2018, echipa de producție a început să instaleze un întreg sistem tehnic, pentru a monitoriza zi și noapte concurenții aflați la poalele munților Semenic, printre animale sălbatice.

Secretele vilei de la Ferma, de pe PRO TV

Așadar, cu ajutorul a 60 de tone de echipament de filmare, se înregistrează 24 de ore din 24, de unde dintr-o singură zi reies aproximativ 192 de ore de material video brut. Ai putea spune că în Fermă și pereții au urechi, căci echipa trustului a instalat 20 de antene radio în apropierea zonei de filmare, un sistem de emisie-recepție care permite ca cele 52 de microfoane să acopere toate zonele în care concurenții ar putea căuta intimitate pentru a-și stabilii strategiile, alianțele ori pentru a-și declara dragostea.

Chiar dacă în continuare publicul stă cu sufletul la gură vizionând ediții din Ferma, emisiunea ajungând la jumătate, în realitate, filmările aproape că s-au încheiat, în calcul rămânând doar finala și apoi clădirea Vila Klaus va fi dată în folosință, unde vor merge copii care se vor distra în vacanțe. Cristi Bozgan, una dintre gazdele emisiunii și mentorul concurenților, a coordonat proiectul care se poate intitula ”readucerea la viață a Vilei Klaus”, pentru a reveni pe harta destinațiilor turistice cu importanță istorică din România, iar mâna de lucru i-au fost vedetele.

Secretele vilei de la Ferma! Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat de la PRO TV
Cu ajutorul a 60 de tone de echipament de filmare, se înregistrează 24 de ore din 24

Cristi Bozdan, despre rolul său în Fermă

„Trebuie să recunosc, este pentru prima oară când am un birou în adevăratul sens al cuvântului. Sunt obișnuit cu acțiunea și îmi este greu doar să stau și să observ când se întâmplă anumite lucruri în fermă, la care aș putea contribui sau pe care le-aș putea îmbunătăți.

Secretele vilei de la Ferma! Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat de la PRO TV
filmările aproape că s-au încheiat, în calcul rămânând doar finala și apoi clădirea Vila Klaus va fi dată în folosință

Însă, cumva, asta este și frumusețea provocării «Ferma – Un nou început!» Faptul că trebuie să fiu în permanență cu ochii pe concurenți, însă fără să intervin, să-i las să ia deciziile, chiar dacă poate câteodată sunt greșite. Acum, avantajul meu este unul clar: chiar dacă stau aproape de ei, eu nu am mâncare porționată și am acces la telefon, internet, tehnologie”, a spus mentorul concurenților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×