Brigitte Sfăt și Florin Pastramă continuă idila de la Ferma! Ce se întâmplă în emisiunea de la Pro TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/03/2019, 20:08
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă continuă idila de la Ferma! Ce se întâmplă în emisiunea de la Pro TV GALERIE FOTO
Idila Brigittei Sfăt cu Florin Pastramă continuă să uimească!

Momente incendiare la Ferma! Brigitte Sfăt și Florin Pastramă nu încetează să-și ofere atingeri sensuale. Fosta soție a lui Ilie Năstase se pare că nu a mai rezistat tentației și a căzut ispitei numite Florin Pastramă, unul dintre cei mai controversați participanți ai show-ului. Cei doi au dormit îmbrățișați și s-au și sărutat. Cu toate că bărbatul nu are obligații, Brigitte a plecat la competiție cu gândul că are un iubit acasă, pe Cornel Oană. Cel din urmă nu a dat foarte multe detalii despre idila creată la Pro TV.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă vor ajunge la o relație și în afara Fermei?

Brigitte Sfăt nu a mai putut să-i reziste lui Don Juan, așa că au fost surprinse, în cele din urmă, imagini cu cei doi îmbrățișați și chiar și sărutându-se. După multe încercări și flirturi, Pastramă a reușit să ajungă la inima divei!

Noul cuplu format la Ferma l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Moroșanu, la fel și pe Geanina Ilieși. Luptătoarea Diana Belbiță a părut cea mai stânjenită de cele întâmplate. „Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, a spus iubitul brunetei, Corneliu Oană, potrivit Click.

Idila Brigittei Sfăt cu Florin Pasramă continuă să uimească
Idila Brigittei Sfăt cu Florin Pasramă continuă să uimească

Cine este Florin Pastramă?

“Sunt Florin Pastramă, sunt țigan și mă mândresc cu acest lucru. În 1990, tatăl meu a înființat o agenție imobiliară. Tot timpul eram cu taică-miu. Când a murit el, a fost prima dată în viața mea când am plâns și am știut ce înseamnă suferința. Mama e totul pentru mine, e îngerul meu. Locuiesc cu ea. Mai am un frate mai mare și trei surori. Am avut tot ce mi-am dorit de la familie, mi-au oferit tot ce mi-am dorit.

Am terminat Facultatea de Drept, am luat Licența, dar după ce a murit taică-miu, am renunțat la profesie și a trebuit să mă ocup de business. Nu sunt implicat în niciun dosar la poliție. Cred foarte mult în Dumnezeu și Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-a oferit, chiar mult mai mult decât meritam. Nu am nevoie de bani, banii pe care o să-i câștig o să-i donez unui orfelinat. Sunt un tip pozitiv și ăsta e avantajul meu în această emisiune. O să ajung în finală!”, a mărturisit el, înainte de începutul concursului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×