Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, gesturi interzise în Ferma, de la Pro TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/03/2019, 11:52
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, gesturi interzise în Ferma, de la Pro TV GALERIE FOTO
Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma - marți, 26 martie. Un nou început pentru Brigite și Florin

Nicio ediție  a emisiunii Ferma, fără controverse. Show-ul cu care Pro TV își propune să cucerească audiențele primăvara aceasta, surprinde de fiecare dată, prin scenele fierbinți sau pline de limbaj licențios.

Ce au putut să facă Brigitte Sfăt și Florin Pastramă la Ferma

De data aceasta, în centrul scandalului se află Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Ipostazele în care au fost surprinși cei doi i-au lăsat cu gura căscată, atât pe telespectatori, cât și pe colegii din fermă. Concurenții sunt acum convinși că între fosta soție a lui Ilie Năstase și Florin Pastramă s-a infiripat o idilă.

Cei doi concurenți au fost protagoniștii unor scene care conțin gesturi interzise. Mai mult decât atât, par să nu mai aibă niciun fel de inhibiții față de cei din jur. Brigitte și Florin Pastramă se masează reciproc și își șoptesc diverse, ba chiar dorm îmbrățișați în nopțile reci petrecute în fermă.

Se infiripă o idilă între Brigitte și Florin Pastramă?
Se infiripă o idilă între Brigitte și Florin Pastramă?

Cei doi s-au îndrăgostit sau apelează la strategii?

Fanii emisiunii se întreabă acum dacă între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se infiripă o idilă, sau totul este doar o strategie, pentru a câștiga aliați în cursa către marele premiu al competiției. Rămâne de văzut ce peripeții îi mai așteaptă pe concurenți în vila de la munte.

Scenele controversate din Ferma nu sunt chiar pe placul tuturor telespectatorilor. Cel puțin așa reiese din audiențe, care au scăzut simțitor în ultima perioadă, prin comparație cu edițiile de debut ale actualului sezon.

Comportamentul concurenților dus la extrem, limbajul trivial, dar și scenele cu conținut sexual destul de explicit, au făcut ca o parte dintre telespectatori să spună „pas” producției cu care Pro TV spera să spulbere audiențele. Emisiunea Ferma poate fi urmărită în serile de marți, miercuri și joi, cu începere de la orele 20:00. În această săptămână, concurenții vor avea parte de un nou duel extrem de dificil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×