Brigitte Sfăt, reacție incendiară despre fosta logodnică a lui Florin Pastramă, de la Ferma: “Vrea să-şi facă reclamă”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/03/2019, 16:17
Brigitte Sfăt, reacție incendiară despre fosta logodnică a lui Florin Pastramă, de la Ferma: “Vrea să-şi facă reclamă” GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt, mărturii uimitoare despre fosta logodnică a lui Florin Pastramă, de la Ferma!

Brigitte Sfăt, reacție incredibilă la adresa fostei logodnice a celui mai controversat concurent de la Ferma. Se pare că fosta soția a lui Ilie Năstase a făcut câteva dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi gândit. Brigitte Sfăt a părăsit ferma în duelul cu Ioana Filimon, dar producătorii au decis să nu o trimită acasă, ci să o alăture celor de la cabană, care au fost prezenți în emisiune fără ca ceilalți participanți pentru titlul de fermier să știe.

Brigitte Sfăt, reacție uimitoare despre fosta logodnică a lui Florin Pastramă: „El se jură că nu este logodit

Brigitte Sfăt a spus tot! „El se jură pe ce are mai sfânt că nu este logodit și că doar vrea aia să-și facă reclamă. A zis că s-a înțeles cu el și că da, are relații intime cu ea, dar nu e logodit cu ea. Porcării din astea. Nu mă interesează pe mine, nu este problema mea. I-am zis și eu să tacă… (…) Nu știu care este adevărul, dar oriunde sunt hop și el, a povestit Brigitte Năstase la Ferma. Florin Pastramă s-a declarat de nenumărate ori, în cadrul emisiunii, singur şi fără obligaţii. În acest context, s-a simţit liber să aibă grijă de fetele de la fermă sau de la cabană şi să fie grijuliu cu ele, fără să-i pese de posibile înterpretări.

Brigitte a declarat că fosta logodnică a lui a avut diversele apariții le TV datorită imaginii care se formează în jurul lui, astfel, pentru a-și face reclamă. Eu nu am fost niciodată căsătorit, nu sunt căsătorit. Sunt un bărbat liber. Pot să fiu cu cine vreau și când vreau„, a declarat chiar Florin Pastramă

 Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre fosta logodnică a lui Florin Pastramă
Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre fosta logodnică a lui Florin Pastramă

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Patsramă, despre relația cu concurentul de la Ferma

„Când a plecat în Ferma eram împreună! M-a sunat cu două zile înainte să înceapă emisiunea pe post şi era disperat. Îmi spunea: «Abia aştept să vin acasă, iubirea mea, să facem doi copii şi să avem familia noastră. Este foarte greu aici fără tine!» şi apoi, în secunda doi, a acceptat să facă pe marioneta pe acolo. Eu l-am respectat foarte mult, deşi nu a meritat. M-a vândut la primul colţ!”, a declarat Raluca pentru revista VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×