Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 26 martie

Dan Stancu   
în Stiri mondene
26/03/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 26 martie GALERIE FOTO
Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma - marți, 26 martie. Un nou început pentru Brigite și Florin

O nouă ediție a emisiunii Ferma poate fi urmărită marți, 26 martie, de la ora 21:30. Reality show-ul de la Pro TV este tot mai palpitant după ce Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-a apropiat foarte mult și pare să fie începutul unei idile.

Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma – marți, 26 martie. Un nou început pentru Brigitte și Florin

Este, practic, un nou început pentru Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Acesta a reușit să o cucerească pe femeia pe care pusese ochii de mult timp și urmează zile în care ei se comportă ca doi îndrăgostiți, fără să țină seama de părerile celor din jur.

Concurenții au reacționat diferit când au văzut că Brigitte și Florin formează un cuplu: lui Moroșanu nu i-a venit să creadă, Diana Belbiță s-a arătat stânjenită de cei doi amorezi, iar Geanina încerca să găsească motivele apropierii dintre ei. Este clar că, pe viitor, cei de la Ferma vor vorbi despre noul cuplu.

Brigite și Florin sunt împreună.
Brigite și Florin sunt împreună.

Emisiunea Ferma Live Video de la ora 21:30

În paralel însă, concurenții trebuie să afie atenți și să se concentreze pe reabilitarea taberei și pe câștigarea jocurilor strategice care să le asigurw siguranța la dueluri. Așa ca rămâne de văzut cine va fi noul fermier, cine va ajunge în camera servitorilor și cine va fi următorul eliminat din reality show-ul de la Pro Tv.

Pentru Florin Pastramă va fi o adevărată provocare să rămână în concurs după ce a cucerit-o pe Brigitte. „Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am și să trăiesc o experiență unică lângă oameni pe care nu îi cunosc. Sunt mândru că sunt de etnie rromă și mă simt norocos că m-am născut în familia asta. Sunt un om pozitiv și cu o dorință de viață enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în contexte negative, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea și vin în acest proiect, să mă cunoască lumea așa cum sunt eu cu adevărat”, declara el, la începutul emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×