Soția lui Cătălin Moroșanu, a vorbit despre relația lor, după ce luptătorul a intrat la Ferma

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/03/2019, 18:25
Soția lui Cătălin Moroșanu, a vorbit despre relația lor, după ce luptătorul a intrat la Ferma GALERIE FOTO
Ce spune soția lui Cătălin Moroșanu despre prestația luptătorului în Ferma

Cătălin Moroșanu este un bărbat fericit și împlinit. Are o soție superbă și o carieră de succes. Cunoscutul luptător poate fi urmărit în aceste momente în cadrul emisiunii Ferma, concursul cu care Pro TV cucerește audiențele primăvara asta.

Ce spune soția lui Cătălin Moroșanu

Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu, a vorbit pentru prima dată dspre relația lor, după ce luptătorul K1 a decis să participe la emisiunea Ferma. Frumoasa blondă mărturisește că îi este dor și abia așteaptă ca soțul său să revină acasă.

Niciodată n-a fost atât de mult timp plecat de acasă. cel mai mult a fost plecat trei săptămâni cred. este relativ greu pentru că îmi revin mie toate sarcinile acum. Îmi e dor de el, aștept să vină acasă” , a declarat Georgiana Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, împreună cu soția sa, Georgiana
Cătălin Moroșanu, împreună cu soția sa, Georgiana

Mama lui Cătălin Moroșanu vrea ca luptătorul să câștige competiția Ferma

 

Mama lui Cătălin Moroșanu, Angela, a făcut la rândul său declarații referitoare la fiul său și la concursul Ferma. „Eu, ca orice mamă, sper să-mi câștige băiatul! dar toți au șanse” a spus mama cunoscutului luptător.

Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ne cunoaştem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin şi împărţeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe soţia mea. Mi-a daruit o fetită, o cheamă Natalis. Ştia care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul şi aşa reuşim să fim o familie” , a povestit Cătălin Moroșanu, amintindu-și cu drag de momentul în care a început povestea de dragoste cu cea care avea să-i devină soție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×