Elena Udrea își va crește fetița din spatele gratiilor! Anunț de ultimă oră al judecătorilor din Costa Rica

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 14:15
Elena Udrea își va crește fetița din spatele gratiilor! Anunț de ultimă oră al judecătorilor din Costa Rica GALERIE FOTO
Elena Udrea își va crește fetița din spatele gratiilor, spune Ciutacu

Elena Udrea şi Alina Bica se află în spatele gratiilor, în Costa Rica, iar judecătorii au decis, înaite cu cinci zile, că aceasta îşi va creşte fetiţa din spatele gratiilor, iar anunţul a fost făcut de Victor Ciutacu.

Magistraţii au decis că fetiţa Elenei Udrea va putea fi crescută de aceasta din spatele gratiilor. Mandatele de arestare preventivă ar putea fi prelungite sau nu, în funcţie de decizia statului român de a-şi retrage sau nu cereile de extrădare.

Elena Udrea își va crește fetița din spatele gratiilor

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate în luna octombrie, în Costa Rica, iar avocatul Veronel Rădulescu a vorbit despre ce înseamnă încarcerarea pentru Elena: „M-a sunat şi acum câteva minute, dar până am ajuns la telefon a închis. Am vorbit vineri seară, discuţia m-a surprins placut, era optimistă, puternică, încrezatoare că lucrurile se rezolvă.

E importantă starea fizică şi psihică. Udrea a născut acum două săptămâni şi banuiesc că femeile care ne ascultă ştiu ce înseamnă un moment ca ăsta. Dacă la aceste transformari, traume, mai adăugam şi ca a fost încarcerată şi luată de pe stradă, trebuia să fie cazută.  E o femeie puternică şi reuşeşte să treacă peste momenetle astea grele”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, la scurt timp după ce aceasta a fost ridicată de autorităţi.

Elena Udrea, alături de fetiţa sa, la botez
Elena Udrea, alături de fetiţa sa

Elena Udrea îşi creşte fetiţa din închisoare, după decizia luată de magistraţii din Costa Rica. În acelaşi timp, procurorul a cerut o prelungire pentru arestul Elena Udrea și al Alinei Bica: Odată ce se va ajunge la 30 decembrie, dacă nu s-au rezolvat cererile de extrădare, atunci judecătorul poate prelungi termenul până când se va termina procedura de extrădare, fără a exista o dată exactă. (…) Termenul de arestare poate fi prelungit până la terminarea procedurii extrădării, care continuă chiar dacă exista cerere de refugiat”, a declarat Laura Monge, procuror-șef.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×