Elena Udrea, vizitată în închisoare de Lia Stanca! Cine e femeia și ce vrea de la fostul ministru

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 10:06
Elena Udrea, vizitată în închisoare de Lia Stanca! Cine e femeia și ce vrea de la fostul ministru
Lia Stanca a vizitat-o pe Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica

Elena Udrea a fost vizitată în închisoare din Costa Rica de partenera ei de afaceri. Cine este Lia Stanca și ce vrea de la fostul ministru? Pe scurt, în anul 2015, Elena Udrea a fost obligată să plătească o cauțiune imensă, impusă de DNA, prin instituirea unei garanții reale imobiliare pentru bunuri deținute la Boghiș Băi, stațiunea unde politicianul cumpărase în anul 2013 un procent de 50% din acțiuni. Cealaltă jumătate rămănând în proprietatea asociatei sale, Lia Stanca.

Conform adevărul.ro, DNA a admis cererea Elenei Udrea de a garanta bunurile imobile ale stațiunii din Sălaj, cauțiunea fiind stabilită în dosarul în care este acuzată că ar fi finanțat campania electorală din anul 2012 a PDL cu bani de la Bogdan Buzăianu. În schimb, politicianul ar fi obținut energie electrică de la Hidroelectrica pentru acesta. ”DNA a admis cererea Elenei Udrea de a garanta cu bunurile imobile ale staţiunii Boghiş Băi, din Sălaj, cauţiunea de 5.000.000 de lei stabilită în dosarul în care este acuzată că ar fi finanţat campania electorală din 2012 a PDL cu bani primiţi de la Bogdan Buzăianu. În schimbul mitei, Elena Udrea i-ar fi asigurat ”băiatului deştept” obţinerea de energie electrică de la Hidroelectrica”, se arată în sursa menționată mai sus.

Elena Udrea a fost vizitată în închisoare de Lia Stanca! Cine e aceasta și ce vrea de la fostul ministru

Elena Udrea a fost vizitată în închisoare din Costa Rica de partenera ei de afaceri. Cine este Lia Stanca și ce vrea de la fostul ministru? Pe scurt, în anul 2015, Elena Udrea a fost obligată să plătească o cauțiune imensă, impusă de DNA, prin instituirea unei garanții reale imobiliare pentru bunuri deținute la Boghiș Băi, stațiunea unde politicianul cumpărase în anul 2013 un procent de 50% din acțiuni. Cealaltă jumătate rămănând în proprietatea associate sale, Lia Stanca.
Lia Stanca, asociata Elenei Udrea

Acum câteva luni, Lia Stanca a vorbit despre vizita din Costa Rica. ” Am fost în Costa Rica și am să mai merg. Am fost în aprilie. Nu am mers la un om politic. Situația de la Băi Borghiș nu are legătură cu plecarea mea în străinătate. Discut cu doamna Udrea la telefon zilnic. Și despre Băile Borghiș și despre orice alt subiect. La Borghiș s-a deschis sezonul, s-a deschis zona de ștrand din 28 aprolie. Este funcțional. Acolo e nevoie de investiții în contunuare pentru că puterea financiară a asociaților nu poate atinge cuantumul de bani pentru a duce stațiunea la cele mai înalte standarde. Nu sunt probleme cu acționariatul cu doamna Udrea”, a declarat Lia Stanca.

De asemenea, aceasta a vorbit și despre afacerile lor. ”Faptul că am făcut o asociere…și nu a reușit să ducă la bun sfârșit tot planul investițional prevăzut înainte de asociere, eu nu o consider asta decât o încercare a mea care a dus la reușita parțială”, a completat asociata Elei Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×