E OFICIAL! Așa arată noul Samsung Galaxy S10. Va fi lansat în data de 20 februarie

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 13:00
E OFICIAL! Așa arată noul Samsung Galaxy S10. Va fi lansat în data de 20 februarie GALERIE FOTO
E OFICIAL! Așa arată noul Samsung Galaxy S10. Va fi lansat în data de 20 februarie

E OFICIAL! Noul Samsung Galaxy S10 se va lansa în data de 20 februarie. Samsung se pregătește să lanseze cel mai important smartphone al ultimilor ani. Samsung Galaxy S10, modelul aniversar al gamei, promite un upgrade major în ceea ce privește puterea și caracteristicile. Gigantul coreean urmează să dezvăluie trei modele de telefoane, inclusiv Galaxy S10 și un Samsung Galaxy S10 Plus mai mare. Se va întâmpla în această lună, la evenimentele care se desfășoară simultan în Londra și San Francisco.

Funcțiile noi includ un sistem cu cameră cu trei lentile, un ecran de afișare cu găuri, rețea de 5G și o durată mai lungă de viață a bateriei. În plus noile modele de telefoane noi ar putea chiar să coste mai puțin ca modelele de top lansate anii precedenți. Cele mai recente zvonuri sugerează că Samsung lansează o grămadă de noi accesorii. Compania va încerca să insiste pe acest lucru. Acestea includ un ceas inteligent și o brățară de fitness.

Samsung Galaxy S10. Va fi lansat în data de 20 februarie

Samsung lansează noul model Galaxy S10 pe 20 februarie. Anul trecut Galaxy S9 se pare că nu a atins așteptările în materie de vânzări, așa că se speră ca noul model aniversar, S10, să spargă bariera de vânzări în comparație cu generațiile anterioare ale celor de la Samsung. Lansarea noul model va avea loc în trei versiuni. Samsung Galaxy S10 mai mic, Samsung Galaxy S10 Plus cu ecran mai mare și un Samsung Galaxy S10E ceva mai ieftin.

Există, de asemenea, zvonuri despre un smartphone de 5G, care ar avea capacități ultra-rapide de date și un telefon cu un ecran pliabil, dar zvonurile despre aceste modelele nu sunt trecute ca fiind ceva sigur.

Samsung Galaxy S10 se lansează pe 20 februarie 2019

Surse din cadrul companiei coreene sugerează că S10E va fi varianta mai iefitnă și automat mai accesibilă a modelului S10. Acesta însă va avea și anumite funcții în minus față de celelalte două modele. El nu va avea un senzor de amprente în afișare. Totuși marele avantaj al modelului S10E este că va costa mult sub 1000 de euro, lucru care nu s-a întâmplat cu modelele anterioare pe care le-a lansat de fiecare dată Samsung în seria Galaxy.

Samsung Galaxy S10 se lansează pe 20 februarie

Cei de la Samsung au dat startul la înscrierile pentru pre-comandă în anumite regiuni. Ei au oferit chiar şi reduceri substanţiale din preţul noilor dispozitive. Lansarea oficială a fost anunțată de concernul coreean pe 20 februarie 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×