Când va fi lansat Samsung Galaxy S10 varianta 5G! Ce funcții are în plus

Ciprian Postolache   
în Instant Articles
08/01/2019, 18:58
Când va fi lansat Samsung Galaxy S10 varianta 5G! Ce funcții are în plus GALERIE FOTO
Samsung Galaxy S10 varianta 5G are patru camere pe spate

Samsung Galaxy S10 va fi lansat și în varianta 5G. Telefonul este așteptat să apară în vara acestui an. Cea mai spectaculoasă funcție a modelului Samsung Galaxy S10 varianta 5G este apariția a patru camere pe spatele telefonului. Totuși, lansarea va mai fi amânată câteva luni, probabil pentru configurarea individuală a fiecărui model de telefon pentru rețeaua unde acesta va fi folosit. Dealtfel pentru Galaxy S10, cei de la Samsung  ar urma să vină cu 5 variante, 2 dintre acestea fiind modele 5G.

Chiar dacă vor întârzia cu telefonul 5G, zvonurile arată că Samsung pregătește cel puțin o variantă 5G a telefonului. Concernul sud-coreean pregătește lansarea simultată a modeului cu cele 5 variante ale sale. Două dintre acestea ar urmă să fie modele 5G. Astfel pe lângă Galaxy S10, Galaxy S10 Lite și Galaxy S10+, Samsung pregătește două modele cu suport 5G.

Când va fi lansat Samsung Galaxy S10 varianta 5G! Ce funcții are în plus

Samsung Galaxy S10 varianta 5G ar urma să ajungă pe piața din America în vară.  Sprint, un operator telecom din SUA, fac deja reclamă unui telefon Samsung care va avea 5G. În reclamă, apare logoul companiei sud-coreene, alături de mesajul ”un telefon 5G va ajunge în SUA până în vara lui 2019.” . Au apărut și câteva detalii din circuitul intern al companiei, cele două modele fiind cunoscute sub numele de cod Beyond X și Beyond Bold.

Cea mai spectaculoasă funcție a modelului Samsung Galaxy S10 varianta 5G este apariția a patru camere pe spatele telefonului.

Samsung Galaxy S10, varianta 5G, va fi lansat doar în câteva țări care vor beneficia de tehnologia 5G, în momentul lansării telefonului. Dealtfel acesta va avea un număr limitat de 2 milioane de unități. Țările în care sigur modelul va ajunge sunt Correa de Sud și Statele Unite ale Americii. Samsung Galaxy S10 varianta 5G este însă cu adevărat spectaculos. Funcțiile aduse în plus de către cei de la Samsung sunt legate în special de partea video. Astfel modelul va fi echipat cu patru camere pe partea din spate, cea de-a patra fiind cu un senzor ToF (Time of Flight). Acesta  permite detecția mișcării dar și poziţionarea în spaţiu 3D prin calcularea distanţei între obiectele din jur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×