Când se lansează Samsung Galaxy S10. Noul telefon va fi dezvăluit în februarie

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/01/2019, 15:17
Când se lansează Samsung Galaxy S10. Noul telefon va fi dezvăluit în februarie
Samsung Galaxy S10 se va lasa dezvoluit în februarie

Samsung Galaxy S10 este telefonul aniversar al sud-coreenilor, astfel că toți ne-aș aștepta să fie ceva impresionant. Noul telefon va fi dezvăluit în februarie și se anunță a fi un smartphone deosebit. Așadar, mobilul va reprezenta un deceniu de Galaxy și așa cum Apple a adus un iPhone aniversat distinct comparativ cu celelalte modele, așa o să fie și în cazul celui de la Samsung.

Potrivit unei imagini apărute recent în mediul online, atât marginea de sus, cât și cea de jos, dispar ca prin minune. Iar, cu toate că pe piață mai sunt telefoane cu un astfel de design, cu sisteme culisante pentru camera de selfie-uri, Samsung Galaxy S10 va fi, mai degrabă, unul ce va avea o margiine superioară îngustată comparativ cu cea actuală, iar parte de joi ar putea dispărea complet.

Noul telefon Samsung Galaxy S10 va fi dezvăluit în februarie

Însă, comparativ cu anii trecuți, apar din ce în ce mai multe variante de Samsung din seria Galaxy S. Special este că noul telefon este cunoscut în trei variante: Beyond O, Beyond 1 și Beyond 2. Modelul 0 este principal, cel de bază, ce ar avea un ecran fără margini curbate și cu diagonală de 5,8 inci.

Când se lansează Samsung Galaxy S10. Noul telefon va fi dezvăluit în februarie
Telefonul va avea procesor Snapdragon 855

În plus, ar avea și senzor de amprentă pus lateral, în butonul power. Modelele 1 și 2 vor fi cele premium, iar acestea vor avea senzori de amprentă integrați în ecran. Primul va fi cu aceeași diagonală precum 0, iar varianta 2 va fi cu un ecran mai mare chiar decât seria Note 8.

Specificații Galaxy S10

S10 va avea procesor Snapdragon 855, viitorul cip pentru telefoanele de top, iar în varianta ce va ajunge în România, trebuie să ne așteptăm la un Exynos 9820. Pe lângă aceste detalii, Samsung Galaxy S10 va avea 6 GB de RAM, în schimb, cele trei variante, ar putea avea chiar 8 GB de memorie.

Când se lansează Samsung Galaxy S10. Noul telefon va fi dezvăluit în februarie
Samsung Galaxy S10 este telefonul aniversar al sud-coreenilor

Cât despre capacitatea de stocare, aceasta ar fi printre cele de top, cu 512 GB, în caz că Samsung s-ar încumeta la o asemenea valoare, potrivit playtech.ro. 

Lansare Samsung Galaxy S10

Compania pare să fie pregătită pentru o lansare mai devreme decât ne-am aștepta, iar ce urmează un trend deja inițiat de către Samsung. Așadar, principalele zvonurile au anunțat o lansare la începutul lunii februarie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×