A apărut prima imagine cu Samsung S10. Este „killerul” de Iphone XS și arată senzațional. FOTO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/01/2019, 16:11
A apărut prima imagine cu Samsung S10. Este „killerul” de Iphone XS și arată senzațional. FOTO GALERIE FOTO
Samsung Galaxy S10, killerul de Iphone XS

A apărut prima imagine cu Samsung Galaxy S10, după ce firma coreeană a anunțat oficial data de lansare: 20 februarie! Evenimentul va avea loc la Londra și va marca 10 ani de acitivitate a companiei Samsung. Galaxy S10 este „killerul” de Iphone XS și arată senzațional.

Reprezentanții Samsung au dorit să păstreze suspansul și nu au anunțat dotările de care va beneficia noul telefon mobil, însă în spațiul public au apărut deja unele zvonuri, mulți fiind de părere că S10 va fi mult mai performant decât Iphone XS. În primul rând ar fi vorba despre un procesor mult mai rapid, o baterie care să țină mai mult, dar și un spațiu de stocare mai mare. În plus, Samsung Galaxy S10 va arăta senzațional. Designul va suferi mici modificări față de ediția precedentă, iar ecranul va fi împins până la marginile dispozitivilui, care vor deveni aproape invizibile în timpul redării fișierelor video.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

A apărut prima imagine cu Samsung Galaxy S10

Spre deosebire de telefoanele cu care rivalizează, se crede că Samsung Galaxy S10 nu va adopta un design cu crestături, în schimb camera foto frontală ar urma să fie scoasă în afară prin ecran. Pe lângă ajustările de la camera frontală, unele modificări ar urma să fie aduse și camerei foto principale. Este de așteptat ca pachetul S10 să includă un triplu snapper, cele trei camere fiind concepute astfel încât să ofere mai multe opțiuni de zoom și reglarea unghiurilor. O altă îmbunătățire ar fi aceea că telefonul mobil va putea să încarce alte device-uri prin wireless.

S10 va avea 3 variante, Lite, S10 și Plus
S10 va avea 3 variante, Lite, S10 și Plus

Cert este că Samsung va prezenta trei modele S10 la evenimentul organizat pe 20 februarie, cu ocazia lansării: S10, S10 Lite și S10 Plus. Potrivit unor zvonuri, varianta Lite va fi una mai ieftină și va fi cunoscută sub denumirea de Galaxy S10 E. Acest model nu va avea funcția de recunoaștere a amprentei digitale, care se va regăsi însă la S10 și S10 Plus. Prețul rămâne deaocamdată un secret, însă speculații există: 744 de euro pentru Lite, 888 de euro pentru S10 și 1.000 de euro pentru Plus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×