Dragoş Moldovan a câştigat Vocea României 2019. Reacţia lui Tudor Chirilă şi a fanilor emisiunii după marea finală

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 23:33
Dragoş Moldovan a câştigat Vocea României 2019. Reacţia lui Tudor Chirilă şi a fanilor emisiunii după marea finală

Dragoş Moldovan este câştigătorul Vocea României 2019. În finala sezonului 9, difuzată de Pro TV pe 20 decembrie, s-au luptat pentru premiul în valoare de 100.000 de euro Andi Țolea de la Smiley, din partea lui Horia Brenciu – Elena Bozian, de la Irina Rimes – Jasmina Răsădean, iar de la Tudor Chirilă, Dragoș Moldovan.

În finală, pe locul 4 a terminat Elena, pe locul 3 a terminat Jasmina, iar pe 2 a terminat Andi. Concurentul lui Tudor Chirilă a fost preferatul fanilor care l-au votat în număr mare. Cu toate acestea nu au lipsit controversele.

Cine este Dragoş Moldovan, câştigătorul de la Vocea României 2019

Dragoș a trecut prin multe, deşi are doar 20 de ani. Concurentul lui Tudor Chirilă a supraviețuit miraculos unui accident în anul 2016.  La vremea respectivă, abia ce își luase permisul de conducere și intra cu mașina într-un copac. A intrat în comă şi a suferit numeroase operaţii după acel accident.

Am rămas încarcerat şi am intrat în comă. A fost nevoie de două operaţii, una la cap şi una la mână. Faţa mea s-a schimbat puţin. În aceste două săptămâni în care am fost în comă, medicii au fost destul de rezervaţi în privinţa şansele, dar din fericire am reuşit să le demonstrez contrariul. Mă consider foarte norocos. După accident, viaţa mea s-a schimbat foarte mult. Percepţia mea e alta”, mărturisea el.

Unii fani au făcut scandal după ce Dragoş Moldovan a câştigat finala

Pe Facebookul emisiunii Vocea României au început să apară imediat mesaje, iar ca de obicei, unii nu sunt mulţumiţi de cine a câştigat şi au trecut la atacuri.

„Are voce Dragoș dar nu merita să câștige. The show must go on a falsat foarte mult”, „Premierea nu a fost pe bune. Andy Tolea a avut prestatie mai buna”, „Daca Freddy traia, cu siguranta astazi murea auzindu-si capodopera lovita in halul asta.” , „Îmi pare ff rău, ai câștigat pe urlete, in seara asta nu ai cântat”, au fost câteva dintre mesajele critice.

Tudor Chirilă, mesaj după marea finală

„Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei.

Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile.

Dragoș, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta. Iar dumneavoastră, stimați telespectatori ?, vă foarte mulțumim! 4 out of 6. Not bad!”, a transmis Tudor Chirilă pe Facebook, la scurt timp după terminarea concursului.

Cine au fost ceilalţi finalişti de la Vocea României

Andi Ţolea are şi el o poveste de viaţă remarcabilă. Marcat de pierderea mamei, care s-a luptat timp de 10 ani cu o boală necruţătoare, S-a regăsit în muzică, iar când a urcat pe scena Vocea României şi a cântat piesa „Make it rain”. a întors toate cele patru scaune, iar antrenorii s-au luptat să pună „mâna”pe el.

„Mama mea a murit după o lupă de 10 ani cu cancerul. S-a întâmplat acum doi ani. Mereu mă încuraja să cânt şi m-a susţinut cu toate greutăţile pe care le avea. Visul mamei mele a fost să mă vadă pe cele mai mari scene, acesta este şi visul meu şi al tatălui meu”, a spus Andi.

Elena Bozian (23 de ani) este originară din Piteşti. Ea lucrează ca inginer economist – specialist documentaţie studii la uzina Dacia de la Mioveni, însă este pasionată. A fost pasionată din copilărie de muzică, dar nu a putut urma o carieră în acest domeniu, mai ales pentru că nu a avut susţinere din partea apropiaţilor. Acum, ea îşi trăieşte visul.

„Sunt fericită că am ajuns până aici, nu m-am gândit nicio clipă că voi reusi şi mă bucur mult, Horia Brenciu că ai crezut mereu în mine, tu m-ai facut sa evoluez şi îţi multumesc mult!” a mărturisit ea.

Jasmina Răsădean are doar 17 ani şi se trage dintr-o familie de muzicieni. Ea studiază la Colegiul de Artă din oraş şi ştie să cânte la pian şi flaut. Vine dintr-o familie modestă şi destrămată. Mama ei, lucrează ca operator într-o fabrică şi a divorţat de tatăl ei (acordeonist de profesie) pe vremea când ea avea doar 8 ani.

Iniţial a fost în echipa lui Tudor Chirilă, iar ulterior a pierdut în faza knock-out-urilor, fiind salvată de Irina Rimes de la eliminare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×