Povestea de viață impresionantă a Elenei Bozian! Finalista Vocea României din echipa lui Horia Brenciu e inginer

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/12/2019, 13:49
Povestea de viață impresionantă a Elenei Bozian! Finalista Vocea României din echipa lui Horia Brenciu e inginer GALERIE FOTO
Elena Bozian, concurenta de la Vocea României este susținută de primarul Mioveni. Sursa foto: Facebook.com

Concurenții de la „Vocea României” au emoții și nervii întinși la maxim pentru că în seara aceasta se difuzează finala concursului muzical. Printre finaliștii care se vor lupta pentru marele premiu se numără și Elena Bozian, o tânără din Mioveni, care va concura în echipa lui Horia Brenciu. 

Cine este Elena Bozian, concurenta de la Vocea României, din echipa lui Horia Brenciu

Elena Bozian (23 de ani) este o tânără originară din Pitești care și-a descoperit pasiunea pentru muzică în liceu când a câștigat premiul I la un concurs. Tânăra lucrează ca inginer la Uzinele Dacia și a impresionat încă de când și-a făcut apariția pe scena de la „Vocea României”.

Finalista, poreclită Adele de când a câștigat în clasa a X-a un concurs muzical, face parte din echipa lui Horia Brenciu. Elena lucrează ca inginer economist – specialist documentaţie studii la uzina Dacia de la Mioveni.

La preselecții tânăra a mărturisit că în timpul facultății le cânta colegilor de la cămin, dar pentru că nu și-a găsit de lucru după terminarea studiilor a mers pe alt drum. Elena Bozian a renunțat la muzică pentru o perioadă, iar singurul care a știut că s-a înscris la Vocea a fost prietenul ei.

Elena Bozian, susținere din partea primarului Mioveni, Ion Georgescu

Elena Bozian se află printre cei mai buni 8 concurenți care au rămas în concurs și este susținuă la Vocea inclusiv de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. Edilul a scris pe o rețea de socializare în urmă cu o oră un mesaj de susținere pentru concurenta din Pitești.

„În această seară Mioveniul are marea șansă de a câștiga Vocea României, prin efortul și talentul Elenei Bozian, tânăra ingineră de la Uzina Dacia, pe care voturile voastre au ajutat-o să ajungă până în Marea Finală a celor mai bune voci din România! 

Dacă Elena este favorita ta în Marea Finală, susţine-o cu votul tău și în această seară, de la 20.30! SUCCES, ELENA!!!”, scrie primarul Ion Georgescu pe contul de Facebook.

Elena Bozian, marea câștigătoare de la Vocea României?

Frumoasa blondină a studiat Politehnica, dar și-a dorit mereu o carieră muzicală. Pentru că nu a avut parte de susținere și foarte mulți apropiați i-au spus că nu are voce tânăra a renunțat și s-a angajat într-un domeniu total opus.

„Am câștigat foarte mult de când am venit aici. Am câștigat un bagaj de cunoștințe, poate și experiență. S-au mai diminuat și emoțiile, dar tot sunt, pentru că e normal să fie. Te vede o țară întreagă… eu mă simt privilegiată”, mărturisește Elena, potrivit protv.ro.

„Sunt fericită că am ajuns până aici, nu m-am gândit nicio clipă că voi reusi şi mă bucur mult, Horia Brenciu că ai crezut mereu în mine, tu m-ai facut sa evoluez şi îţi multumesc mult!”, mai spune concurenta, potrivit adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×