Karmen Minune, prima reacție după ce sora ei, Adriana Simionescu, a fost eliminată de la Vocea României

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/12/2019, 20:18
Karmen Minune, prima reacție după ce sora ei, Adriana Simionescu, a fost eliminată de la Vocea României
Karmen Minune a anunțat proiecte noi pentru sora sa, Adriana, după ce aceasta a fost eliminată de la Vocea României. Sursa foto: unica.ro

Adriana Simionescu nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor publicului și a părăsit competiția „Vocea României” aseară, vineri, 13 decembrie. După ce tatăl ei, Adrian Minune, le-a mulțumit juraților pentru munca depusă a venit și rândul surorii mai mari, Karmen Minune.

Karmen Minune a anunțat noi proiecte pentru sora mai mică, Adriana Simionescu

Sora mai mică a cântăreței Karmen Minune a ieșit din show-ul muzical „Vocea României” după ce colega sa, Elena Bozian, a obținut mai multe voturi din partea telespectatorilor. Atât tatăl Adrianei Simionescu, cât și sora mai mare au transmis un mesaj după eliminarea din competiție.

Cântăreața Karmen Minune le-a mulțumit persoanelor care au susținut-o pe Adriana Simionescu și a anunțat proiecte noi pentru sora mai mică. Artista nu a dezvăluit despre ce este vorba, dar cel mai probabil se anunță o colaborare muzicală.

„Drumul Adrianei la «Vocea României» a luat sfârșit. Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea și dragostea oferită. New things coming up soon! You’ll see (n.r.: Noi lucruri urmează să vină în curând. Veți vedea)”, a scris Karmen pe contul de Instagram.

Reprezentația Adrianei Simionescu, criticată aspru de telespectatori

Momentul Adrianei Simionescu de pe scena de la „Vocea României” a atras numeroase critici din partea fanilor. Mai multe persoane au declarat că fiica mai mică a lui Adrian Minune a falsat enorm de mult.

În plus, aceleași voci au susținut că sora lui Karmen Minune nu a interpretat deloc bine, ci mai mult a urlat. De asemenea, fanii emisiunii au fost nemulțumiți și de Horia Brenciu care i-a ținut fetei ”isonul”.

„Îl credeam pe Brenciu imparțial dar m-am înșelat. Poate tăticu’ fetei îi mai cântă pe la vreo paranghelie, gratis. Hai Horia, fugi la antene că acolo șmecheria chiar este la ea acasă. Daca şi urechea mea afoană a simţit falsurile… e grav.

Prea încrezută în comparaţie cu prestaţia si falseturile. Se vede deja finalistă. Cât despre Brenciu şi ceilalţi antrenori sunt dezamagită de felul în care îi ţin isonul.

Voce slabă! Urlă! Nu interpretează! Se simte frustrarea si disperarea copilului căruia nu i se refuză niciodată nimic, nimic. Arogantă și înfumurată! Păcat de piesă. Nu i se potrivea deloc. Poate o baladă sau o piesă balcanică o prindea… ”, sunt doar câteva dintre criticile aduse fiicei lui Adrian Minune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×