Premieră la Vocea României. Pro TV va folosi realitatea augmentată în marea finală de vineri

Dan Suta   
în Vocea Romaniei
18/12/2019, 18:41
Premieră la Vocea României. Pro TV va folosi realitatea augmentată în marea finală de vineri
Premieră la Vocea României, în marea finală de vineri, 20 decembrie. Sursa foto: Instagram
Surpriză pentru fanii emisiunii Vocea României de la PRO TV! Vineri, în timpul marii finale mult așteptate, care va fi transmisă în direct de postul de pe Pache Protopopescu, fanii show-ului vor vedea pentru prima oară elemente de realitate augmentată în cadrul spectacolului.

Realitate augmentată la Vocea României, în marea finală

PRO TV profită de tehnologia modernă, pe care o va aduce pe micile ecrane într-un mod spectaculos, așa cum doar producătorii de la Voce știu să o facă.

„Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai buni voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR)”, transmite PRO TV printr-un comunicat de presă, conform evz.ro.

4 cântăreți se luptă pentru titlul de voce a anului 2019

În marea finală a emisiunii Vocea României au ajuns Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian. Aceștia vor face un show în care vor combina elemente virtuale  cu altele desprinse din cotidian.

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim „augmented reality”. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an”, spune directorul de creație al PRO TV, Vasile Alboiu.
„Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasă și doar ei o să vadă acest show unic”, mai precizează Alboiu.
Vocea României este unul dintre cele mai de succes show-uri din România. Din juriul emisiunii fac parte Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu și Smiley.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×