Dragoş Moldovan, concurentul de la Vocea României care a întors toate scaunele. Momente de încântare la Pro TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/09/2019, 09:05
Dragoş Moldovan, concurentul de la Vocea României care a întors toate scaunele. Momente de încântare la Pro TV
Dragoș Moldovan a ridicat tot juriul în picioare. Sursa foto: PRO TV

A fost o seară magică la Vocea României! Dragoș Moldovan a fost unul dintre artiștii din acest an care a convins toți jurații că merită să se afle în show! Concurentul a întors toate scaunele interpretând melodia „Feeling Good”a lui Michael Buble. Cântărețul cu plete l-a convins prima oară pe Horia Brenciu, iar apoi au urmat ca și ceilalți jurați să se întoarcă.

Dragoș Moldovan i-a surprins pe toți

Dragoș este din Timișoara, iar jurații au remarcat vocea lui extraordinară încă de la început. Horia Brenciu i-a spus că are o voce cu care poate face absolut orice, că este un spectacol, că are elemente pianice, dar și de pian.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Foarte tare, foarte tare! Băi, foarte tare!”, a exclamat Horia Brenciu acoperind liniștea din sală. „Versiunea ta a fost una imperfectă. Când mi-am dat seama că e un tip care cântă rock și simte rock, am zis că trebuie să ascult piesa asta din altă perspectivă. Aș vrea foarte tare să te am în echipă”, i-a spus și Smiley.

Cântărețul din Timișoara a intrat în echipa lui Tudor Chirilă: „E o potriveală incredibilă”

„Când mă întorc la o voce ca a ta am sentimentul că e o potriveală incredibilă. Ce m-a impresionat a fost momentul în care ai dozat foarte jos, ai trecut dintr-un fortissimo într-un piano șoptit. Îmi doresc să lucrez cu intuiția ta. Vreau să facem un parcurs nu  neapărat rock, dar unul care să pună în valoare vocea ta”, i-a spus Tudor Chirilă lui Dragoș.

Cântărețul care deține două trupe și studiază Conservatorul în Timișoara a intrat în cele din urmă în echipa lui Tudor Chirilă. Cei doi și-au dat mâna la finalul jurizării, iar Dragoș devine unul dintre concurenții redutabili cu care Tudor se luptă pentru un nou trofeu Vocea României.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×