Dragoş Moldovan, concurentul de la Vocea României care a întors toate scaunele. Momente de încântare la Pro TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/09/2019, 09:05
Dragoş Moldovan, concurentul de la Vocea României care a întors toate scaunele. Momente de încântare la Pro TV
Dragoș Moldovan a ridicat tot juriul în picioare. Sursa foto: PRO TV

A fost o seară magică la Vocea României! Dragoș Moldovan a fost unul dintre artiștii din acest an care a convins toți jurații că merită să se afle în show! Concurentul a întors toate scaunele interpretând melodia „Feeling Good”a lui Michael Buble. Cântărețul cu plete l-a convins prima oară pe Horia Brenciu, iar apoi au urmat ca și ceilalți jurați să se întoarcă.

Dragoș Moldovan i-a surprins pe toți

Dragoș este din Timișoara, iar jurații au remarcat vocea lui extraordinară încă de la început. Horia Brenciu i-a spus că are o voce cu care poate face absolut orice, că este un spectacol, că are elemente pianice, dar și de pian.

„Foarte tare, foarte tare! Băi, foarte tare!”, a exclamat Horia Brenciu acoperind liniștea din sală. „Versiunea ta a fost una imperfectă. Când mi-am dat seama că e un tip care cântă rock și simte rock, am zis că trebuie să ascult piesa asta din altă perspectivă. Aș vrea foarte tare să te am în echipă”, i-a spus și Smiley.

Cântărețul din Timișoara a intrat în echipa lui Tudor Chirilă: „E o potriveală incredibilă”

„Când mă întorc la o voce ca a ta am sentimentul că e o potriveală incredibilă. Ce m-a impresionat a fost momentul în care ai dozat foarte jos, ai trecut dintr-un fortissimo într-un piano șoptit. Îmi doresc să lucrez cu intuiția ta. Vreau să facem un parcurs nu  neapărat rock, dar unul care să pună în valoare vocea ta”, i-a spus Tudor Chirilă lui Dragoș.

Cântărețul care deține două trupe și studiază Conservatorul în Timișoara a intrat în cele din urmă în echipa lui Tudor Chirilă. Cei doi și-au dat mâna la finalul jurizării, iar Dragoș devine unul dintre concurenții redutabili cu care Tudor se luptă pentru un nou trofeu Vocea României.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×