Andi Ţolea, mesaj emoţionant înainte de a doua semifinală Vocea României: “Fără încurajările tatei nu ştiu dacă aş fi avut curajul”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 18:13
Andi Ţolea, mesaj emoţionant înainte de a doua semifinală Vocea României: “Fără încurajările tatei nu ştiu dacă aş fi avut curajul”
Andi Țolea, mesaj emoționant înaintea ultimei semifinale Vocea României. Sursa foto: protv.ro

Vineri seară vom afla cine sunt cei trei finaliști ai concursului Vocea României, pentru că Pro TV difuzează ultima etapă a semifinalelor, cu începere de la orele 20:30. Printre concurenții care luptă în continuare pentru marele trofeu și, bineînțeles, pentru premiul de 100.000 de euro, se numără și Andi Țolea. De altfel, înaintea momentului mult așteptat în care va urca din nou pe scena competiției, tânărul le-a transmis un mesaj emoționant fanilor săi din mediul online.

Mesajul lui Andi Țolea înaintea ultimei semifinale Vocea României

Salut tuturor! Vreau să mulțumesc din suflet celor care mă ajutați și susțineți. Mi-am dorit mult să ajung la Vocea României. Dar fără încurajările tatei nu știu dacă aș fi avut curajul.

El și mama au fost cei care m-au învățat nu doar să am încredere în talentul meu ci și cât de important e să nu-l irosesc, să-l dăruiesc din tot sufletul și cu fiecare ocazie. Faptul că sunteți atâția care își doresc să-l primească e și minunat și copleșitor și încurajator!

Voi mi-ați confirmat că sunt pe drumul bun. Vă mulțumesc tuturor din inimă!!! Cântecul de vineri seară îl voi dedica publicului, ca de obicei, dar în special vouă. Cred că am învățat aici, la Vocea României, că între un artist și publicul lui este mereu o poveste de dragoste. Voi sunteți îngerii! Vă mulțumesc! ❤?”, a scris Andi pe contul de Facebook.

Andi Țolea și-a pierdut mama acum doi ani

Reamintim că în urmă cu doi ani, Andi Țolea a trecut printr-o adevărată dramă, după moartea mamei, care a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancerul de sân. De profesie medic stomatolog, aceasta a făcut tot posibilul pentru a se vindeca și părea că reușise, însă maladia a recidivat, iar medicii au anunțat că nu mai are decât șase luni de trăit.

A intrat în comă, iar de atunci totul a început să atârne de un fir de ață. Femeia avea să se stingă din viață în 2017, lăsând în urmă o familie sfâșiată de durere. De altfel, Andi nu crede că va putea vreodată să treacă peste această durere.

Mama lui îl alinta „privighetoarea mea” și îl încuraja mereu să cânte, să le demonstreze tuturor cât este de talentat. Elev la Colegiul Național Aurel Vlaicu București, acesta își dorește ca în viitor vrea să meargă la Conservator și să urmeze cursurile facultății de Psihologie.

Face canto de când avea doar 9 ani, cu Silvia Dumitrescu, dar a descoperit că are talent la karaoke în timp ce se se afla cu familia la mare, unde a interpretat Earth Song, piesa lui Michael Jackson, preferata mamei sale.

Mama mea a murit după o luptă de 10 ani cu cancerul. S-a întâmplat acum doi ani. Mereu mă încuraja să cânt şi m-a susţinut cu toate greutăţile pe care le avea.

Visul mamei mele a fost să mă vadă pe cele mai mari scene, acesta este şi visul meu şi al tatălui meu. Este visul pe care vreau să mi-l îndeplinesc în memoria ei. Era melodia preferată a mamei mele şi a devenit şi melodia mea preferată”, a dezvăluit Andi Țolea, concurent care se luptă pentru trofeu în echipa lui Smiley.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×