Andi Ţolea, concurentul de la Vocea României cu o dramă profundă: „Mama a murit după 10 ani de luptă”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 23:14
Andi Ţolea, concurentul de la Vocea României cu o dramă profundă: „Mama a murit după 10 ani de luptă”
Andi Ţolea a cântat superb la Vocea României. Sursa foto: Facebook

Andi Ţolea este concurentul de la Vocea României cu o voce superbă, dar cu o poveste de viaţă teribilă. Marcat de pierderea mamei, care s-a luptat timp de 10 ani cu o boală necruţătoare, a urcat pe scena emisiunii de la Pro TV cu mari emoţii.

Drama lui Andi Ţolea de la Vocea României

„Mama mea a murit după o lupă de 10 ani cu cancerul. S-a întâmplat acum doi ani. Mereu mă încuraja să cânt şi m-a susţinut cu toate greutăţile pe care le avea. Visul mamei mele a fost să mă vadă pe cele mai mari scene, acesta este şi visul meu şi al tatălui meu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Este visul pe care vreau sa mi-l îndeplinesc în memoria ei. Era melodia preferată a mami mele şi a devenit şi melodia meapreferată”, a spus Andi, înainte să intre pe scenă, după ce a izbucnit în lacrimi, măcinat de durere profundă şi de trăirile avute.

A urcat apoi şi a cântat piesa „Make it rain”. A întors toate cele patru scaune, iar antrenorii s-au luptat să pună „mâna” pe vocea ei.

Tudor Chirilă şi Irina Rimes s-au certat pentru el

Membrii juriului s-au certat minut bune pentru Andi! Tudor Chirilă și Irina Rimes au fost cei mai vehemenți. „Nu uita că datorită mie ai întors patru scaune” a spus Irina Rimes, moment în care Tudor s-a enervat foarte tare: „S-a întors zeiţa! Băi, sclavule, s-a întors zeiţa”, a replicat şi Chirilă.

În cele din urmă, Andi a ales să meargă în echipa lui Smiley. „Mulţumesc, este visul meu de când eram mic! Nu pot să cred”, a spus adolescentul.

Închide ×