Andi Ţolea, concurentul de la Vocea României cu o dramă profundă: „Mama a murit după 10 ani de luptă”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 23:14
Andi Ţolea, concurentul de la Vocea României cu o dramă profundă: „Mama a murit după 10 ani de luptă”
Andi Ţolea a cântat superb la Vocea României. Sursa foto: Facebook

Andi Ţolea este concurentul de la Vocea României cu o voce superbă, dar cu o poveste de viaţă teribilă. Marcat de pierderea mamei, care s-a luptat timp de 10 ani cu o boală necruţătoare, a urcat pe scena emisiunii de la Pro TV cu mari emoţii.

Drama lui Andi Ţolea de la Vocea României

„Mama mea a murit după o lupă de 10 ani cu cancerul. S-a întâmplat acum doi ani. Mereu mă încuraja să cânt şi m-a susţinut cu toate greutăţile pe care le avea. Visul mamei mele a fost să mă vadă pe cele mai mari scene, acesta este şi visul meu şi al tatălui meu.

Este visul pe care vreau sa mi-l îndeplinesc în memoria ei. Era melodia preferată a mami mele şi a devenit şi melodia meapreferată”, a spus Andi, înainte să intre pe scenă, după ce a izbucnit în lacrimi, măcinat de durere profundă şi de trăirile avute.

A urcat apoi şi a cântat piesa „Make it rain”. A întors toate cele patru scaune, iar antrenorii s-au luptat să pună „mâna” pe vocea ei.

Tudor Chirilă şi Irina Rimes s-au certat pentru el

Membrii juriului s-au certat minut bune pentru Andi! Tudor Chirilă și Irina Rimes au fost cei mai vehemenți. „Nu uita că datorită mie ai întors patru scaune” a spus Irina Rimes, moment în care Tudor s-a enervat foarte tare: „S-a întors zeiţa! Băi, sclavule, s-a întors zeiţa”, a replicat şi Chirilă.

În cele din urmă, Andi a ales să meargă în echipa lui Smiley. „Mulţumesc, este visul meu de când eram mic! Nu pot să cred”, a spus adolescentul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×