Paula Sabău, cea mai sexy concurentă de la Vocea României. A purtat o rochie transparentă. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
25/10/2019, 22:51
Paula Sabău, cea mai sexy concurentă de la Vocea României. A purtat o rochie transparentă. FOTO GALERIE FOTO
Concurentă sexy de la Vocea României

Paula Sabău a strălucit la propriu pe scena Vocea României! Concurenta foarte sexy a urcat plină de încredere pe scena concursului de talente difuzat de Pro TV. Și nu a fost prima dată, deoarece tânăra a mai concurat la emisiunea fenomen.

Paula Sabău, cea mai sexy concurentă de la Vocea României

Tânăra concurentă a purtat o rochie neagră, cu sclipici și destul de transparentă. A cântat foarte bine, însă antrenorii au ales să asculte melodia până la sfârșit. Probabil din cauză că echipele sunt aproape complete, aceștia au ales să nu se întoarcă.

Dialogul după ce scaunele s-au întors automat a fost unul foarte amuzant, plini de aluzii. Smiley a întrebat-o cum o cheamă pe tânără, iar aceasta i-a răspuns, dar i-a spus și că se află la a doua tentativă la Vocea României. Smiley a întrebat-o …cum a fost prima dată. Paula i-a spus că ea s-a simțit bine, din punctul ei de vedere, iar sala a izbucnit în râs.

Irina Rimes, povestea tristă dinainte de celebritate

Horia Brenciu a intervenit și el: ”Dar pentru Smiley cum a fost?”, a întrebat-o acesta pe Paula cea sexy, care i-a răspuns că…nu își amintește, moment în care sala a izbucnit din nou în râs.

”Am sesizat niște note foarte mișto luate la piesa asta. Dar ai avut scăpări la niște chestii ușoare”, a spus Smiley, încercând să redevină serios. Tudor Chirilă a spus și el că 85% ea a cântat bine, însă antrenorii ascultă fiecare notă pe toată durata melodiei, însă i-a sugerat să continue să cânte.

Tot în ediția de vineri seara, Irina Rimes a făcut o serie de mărturisiri care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalți antrenori, spectatori, dar și telespectatori. Vedeta a vorbit despre perioada când câștiga 30 de lei pe zi!

„Înainte să scot prima piesa, eram Minnie Mouse, Albă ca Zăpada, la petreceri pentru copii. Făceam animație, alături de fostul meu soț. Câștigam doar 30 de lei pe zi. Am înghețat și am pătimit mult cu job-ul ala. Am făcut România în doua luni, în cadrul unui proiect, „Zilele Minoritatii”, a povestit Irina Rimes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×