Lacrimi și durere pentru Ștefan Stan! Fostul câștigător de la Vocea României și-a înmormântat mama

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 20:23
Lacrimi și durere pentru Ștefan Stan! Fostul câștigător de la Vocea României și-a înmormântat mama GALERIE FOTO
Ștefan Stan și-a condus mama pe ultimul drum. Sursa foto: ph-online.ro

Ștefan Stan a trecut zilele acestea prin momente groaznice. Primul câștigător de la “Vocea României” și-a condus mama pe ultimul drum. Alături de câteva rude și prieteni, Ștefan Stan a mers cu cortegiul funerar până la cimitir, vizibil afectat de trecerea în neființă a celei care i-a dat viață.

Ștefan Stan și-a condus mama pe ultimul drum

Mihaela Soare avea 68 de ani și, deocamdată, nu se știe cauza decesului. Fiul ei a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. “Mama m-a făcut să râd, mi-a șters lacrimile, m-a strâns în brațe cu sufletul, m-a privit reușind în viață și m-a ridicat când am căzut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu că voi avea pentru totdeauna un prieten!”.

Fanii său l-au îmbărbătat cum s-a priceput mai bine fiecare, după ce au văzut postarea sa. “Ștefan, sufletul unei mame nu se stinge niciodată!! Îți spune o inimă de mamă, care își iubește copiii până la infinit!!! Îți spune un suflet care a trăit fără mamă de la 14 ani! Îți va lipsi căldura brațelor ei ,dar va fi prezentă în tot ceea ce faci tu, în versuri, în corzi și acord de chitară… și, mai apoi, în ochii copiilor tăi!!! Curaj, fii puternic, ea te privește dintr-o lume mai bună!”.

Ștefan Stan și-a condus mama pe ultimul drum
Ștefan Stan și-a condus mama pe ultimul drum

Fanii l-au susținut pe Ștefan Stan cum s-au priceput mai bine

“Sincere condoleanțe, Stefan. Noi, vecinii ei, suntem consternați că dânsa nu mai este printre noi, lumină veșnică și Dumnezeu să o odihnească în pace”, “Chiar ai avut o mamă pe care te-ai bizuit întotdeauna ? Sincere condoleanțe”, “Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe și bunul Dumnezeu să îți aline mereu dorul de mama ta! ??”,“Drum lin către stele. Sincere condoleanțe, multă putere. De acolo, de Sus, te va veghea mereu”, “Sincere condoleanțe, exact acum 3 luni, pe 19 iulie, mi-am pierdut MAMA Fii tare!”, “E foarte greu să treci peste pierderea mamei. Multă sănătate și putere” sunt doar câteva dintre mesajele primite de artist.

Chiar dacă a fost mai supărat decât oricând, Ștefan Stan și-a făcut timp și le-a mulțumit celor care i-au trimis un gând bun. “Vă mulțumesc din inimă pentru fiecare gând bun, pentru fiecare cuvânt frumos lăsat aici și care sunt sigur că a ajuns la mama mea! Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor! Dumnezeu să aibă grijă de fiecare dintre voi și… iubiți-vă părinții, oamenii apropiați! Vă iubesc sincer oameni buni și frumoși!”, a scris Ștefan Stan. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×