Irina Rimes, dezvăluiri emoționate la Vocea României: “Câștigam 30 de lei pe zi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/10/2019, 22:17
Irina Rimes, dezvăluiri emoționate la Vocea României: “Câștigam 30 de lei pe zi”
Irina Rimes câștiga doar 30 de lei pe zi. Sursa foto: protv.ro

Irina Rimes este o adevărată vedetă în România, dar lucrurile nu au stat mereu așa. Antrenoarea de la Vocea României a vorbit deschis în ediția de vineri, 25 octombrie, despre momentele când câștiga 30 de lei pe zi și degera toată ziua pentru suma respectivă!

Irina Rimes câștiga 30 de lei pe zi, înainte să fie celebră

Irina Rimes a povestit de multe ori episoade din viața ei simplă, cea de dinainte de a deveni cunoscută în toată România. Vineri seara, antrenoarea de la Vocea României și-a adus aminte de vremurile nu demult apuse, când câștiga doar 30 de lei pe zi

Irina Rimes a povestit cu ce se ocupa înainte de a lansa prima ei piesă. „Înainte să scot prima piesa, eram Minnie Mouse, Albă ca Zăpada, la petreceri pentru copii. Făceam animație, alături de fostul meu soț. Câștigam doar 30 de lei pe zi. Am înghețat și am pătimit mult cu job-ul ala. Am făcut România în doua luni, în cadrul unui proiect, „Zilele Minoritatii”, a povestit Irina Rimes cu lacrimi în ochi.

Irina Rimes a fost înșelată de soțul ei

Talentata cântăreață de peste Prut a fost căsătorită, însă, mariajul cu Andi Bănică nu a durat prea mult. Motivul care a dus la separarea celor doi este unul extrem de dureros. Artista a ținut mult timp secretă căsătoria , dar și divorțul.

Irina Rimes a fost înşelată de fostul soţ cu o rusoaică din Chişinău, pe care o cheamă Nica. Când a aflat de idila fostului partener, vedeta a suferit enorm.

Andi Bănică și-a lăsat însărcinată de două ori contabila! Prima dată, se pare că Irina Rimes l-a iertat, iar amanta a avut un accident rutier și a pierdut sarcina. Cuprins de remușcări, probabil, Andi Bănică s-a întors în brațele amantei, iar Irina Rimes s-a văzut părăsită. Amanta a rămas din nou însărcinată, cu gemeni, însă Andi Bănică  a părăsit-o și pe amantă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×