Care este numele real al antrenorilor de la Vocea României! Pe Irina Rimes nu o cheamă așa cum știai

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/10/2019, 11:31
Care este numele real al antrenorilor de la Vocea României! Pe Irina Rimes nu o cheamă așa cum știai
Care sunt numele reale ale juraților de la „Vocea României”. Sursa foto: loon.ro

Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu sunt cunoscuți nu doar pentru muzică, dar și pentru emisiunile pe care le prezintă, dar câți dintre voi știu care sunt numele adevărate ale celor patru jurați de la „Vocea României”? În ediția de săptămâna trecută, antrenorii au avut o mică discuție în pauză și au dezvăluit care sunt numele lor reale.

Cum îi cheamă în realitate pe antrenorii de la „Vocea României”

Cei patru jurați de la „Vocea României”, emisiune difuzată la Pro TV au fost în centrul atenției săptămâna trecută după ce au dezvăluit care sunt numele lor reale. Dacă despre unii dintre ei se știau mai mult sau mai puțin care sunt numele pe care le-au primit la naștere, despre Tudor Chirilă abia acum descoperim. Fostul solist al trupei Vama a mărturisit care sunt prenumele pe care le are în buletin.

„Tudore, tu nu ai trei nume?”,  a întrebat Horia Brenciu. Cunoscutul cântăreț a mărturisit care este numele său real. „Ba da, Teodor Matei Chirilă”, a răpuns artistul, moment în care a intervenit și Smiley în discuție. „Pe tine nu te cheamă Tudor? Te cheamă Teodor sau Tudor?”, a întrebat fostul component al trupei Simplu, la care Chirilă a răspuns: „Teodor, dar nu mi-a spus nimeni așa niciodată.”

Cântăreața Irina Rimes este trecută în buletin Rîmeș

Și aici a venit și momentul lui Horia Brenciu care a dezvăluit care este numele adevărat. Nu te-ai fi așteptat pe ce artist să-l cheme Horea Augustus Brenciu, un nume special și ieșit din comun. Juratul de la „Vocea României” este foarte mândru de numele ei.

Pe Smiley deja știm că îl cheamă Andrei Tiberiu Maria, iar singura fată jurat a emisiunii se numește Irina Rîmeș, nu Rimes. „În buletin sunt cu Rîmeș. Sunt câțiva oameni care îmi spun așa”, a mărturisit artista, conform unica.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×