Donald Trump a spus că Mark Zuckerberg l-a felicitat! ”Eşti numărul 1 pe Facebook”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 16:03
Donald Trump a spus că Mark Zuckerberg l-a felicitat! ”Eşti numărul 1 pe Facebook”
Donald Trump a spus că Mark Zuckerberg l-a felicitat. Sursa foto: Casa Albă

Chiar dacă este persona non grata în Iran, președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se bucură de simpatia internauților! Recent, președintele american a spus că proprietarul şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, l-a felicitat pentru prezenţa sa pe rețealele de socializare ale companiei, transmite AFP.

Donald Trump a spus că Mark Zuckerberg l-a felicitat

„Am luat cina cu Mark Zuckerberg deunăzi şi el mi-a zis: ‘Vreau să te felicit, eşti numărul 1 pe Facebook’”, a spus Donald Trump la o emisiune radio.

Nu se știe exact la ce s-a referit Mark Zuckerberg atunci când a spus ”numărul 1 pe Facebook” și nu se știe exact nici când s-au văzut cei doi, deoarece, potrivit NBC, Donald Trump l-a primit pe Mark Zuckerberg la Casa Albă la o cină în cursul lunii octombrie.

”Fără Twitter, cred că am fi pierduţi”

Reluând atacurile asupra presei, descrise drept „corupte”, preşedintele american a subliniat cât de importante sunt pentru el reţelele de socializare, sigurul loc unde transmite exact ceea ce gândește, iar mesajul ajunge direct la cetățeanul de rând.

„Aş prefera să nu trebuiască să trec prin ele, aş prefera să am ziare credibile, dar nu este cazul. Fără Twitter, cred că am fi pierduţi, nu am scoate vreodată adevărul la lumină”, a declarat președinteșe SUA, Donald Trump.

Contul de Twitter @realDonaldTrump, pe care preşedintele american îl foloseşte zilnic, are aproape 70 de milioane de abonaţi.

Donald Trump nu este deloc popular zilele acestea în Iran, după ce acesta a dat ordinul uciderii într-un atac cu drone al generalului Qasem Soleimani, considerat un terorist sîngeros de către Statele Unite, dar un adevărat erou în țara sa natală.

Fiica generalului ucis l-a avertizat peDonald Trump călucrurile nu se vor opri aici, iar autoritățile iraniene au amenințat cu represalii sângeroase, drept răzbunare pentru uciderea lui Soleimani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×