„Doctorii” din „Anatomia lui Grey”, „Spitalul de urgenţă” sau „Stagiarii” vor să ajute adevărații medici în lupta contra pandemiei

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/04/2020, 20:08
„Doctorii” din „Anatomia lui Grey”, „Spitalul de urgenţă” sau „Stagiarii” vor să ajute adevărații medici în lupta contra pandemiei
Actorii din Anatomia lui Grey ajută adevărații medici în lupta contra pandemiei de COVID-19

Actorii din serialele „Anatomia lui Grey”, „Spitalul de urgenţă” sau „Stagiarii”, care interpretează roluri de doctori, s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe adevărații medici în lupta contra pandemiei de COVID-19. Starurile au realizat un videoclip în care mulțumesc sistemului medical și îndeamnă publicul să doneze.

„Doctorii” sprijină adevărații medici

Totul a plecat de la actriţa Olivia Wilde, intepreta doctorului Remy Hadley în serialul Dr House. Aceasta a înregistrat mai multe mesaje video cu actori cunoscuți din seriale celebre şi le-a publicat pe Instagram.

„Vreau să mulţumesc adevăraţilor eroi din sănătate. Şi altor persoane aş vrea să le spun mulţumesc”, a scris Olivia Wild. În plus, aceasta a recunoscut în fața publicului faptul că ce a făcut în serial a fost doar un rol, care nu are nicio legătură cu realitatea.

Starurile vor să strângă bani pentru a ajuta sistemul sanitar

De la Patrick Dempsey şi Sandra Oh, ambii actori în Grey’s Anatomy, la Zach Braff şi Sarah Chalke din Scrubs, Julianna Magulies sau restul distribuţiei de la Dr House, toţi au răspuns prezent și au salutat inițiativa pe care a avut-o actrița Olivia Wild.

„În numele tuturor doctorilor „falşi” din lume, vrem să le mulţumim adevăraţilor eroi din serviciile medicale care se află în prima linie a crizei. Gândiţi-vă să faceţi donaţii pentru a furniza resurse esenţiale acestor persoane care îşi riscă viaţa pentru noi”,  scris Olivia Wild pe pagina de Instagram.

Nu doar actorii, ci și cântăreții s-au mobilizat pentru a sprijini sistemul medical. Lady Gaga a reunit mari nume ale scenei mondiale într-un concert caritabil, „One World: Together At Home”, care are ca scop strângerea de fonduri pentru spitalele din întreaga lume. Evenimentul a fost organizat de Global Citizen şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii și va avea loc pe 18 aprilie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×