Dezmăț de Revelion! Imagini penibile cu petrecăreții care au băut până nu au mai știut de ei FOTO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/01/2019, 19:44
Dezmăț de Revelion! Imagini penibile cu petrecăreții care au băut până nu au mai știut de ei FOTO GALERIE FOTO
Ce dezmăț a fost și anul acesta de Revelion

A fost dezmăţ pe străzile oraşelor în noaptea dintre ani! Fiecare a petrecut Revelionul aşa cum a ştiut mai bine şi au existat persoane care au ajuns să bea până când nu au mai ştiut de ei. Aşa au luat naştere imaginile din galeria foto, acolo unde au fost surprinşi oameni din întreaga lume după petrecerea de Anul Nou.

Gunoaie pe toate străzile şi oameni de la salubrizare care interveneau în timp real, bătăi la fiecare colţ de stradă, dese intervenţii ale poliţiştilor şi femei care au uitat că sunt îmbrăcate în rochii şi au ajuns să creadă pantaloni atunci când s-au întins pe jos, pe asfalt, pe 31 decembrie sau 1 ianuarie.

Cum a arătat dezmăţul de Revelion, în toată lumea

În România, oamenii au petrecut la munte, în cabane sau hoteluri, acasă sau la concertele organizate de Primării, în cele mai mari pieţe. Au fost concerte în Bucureşti, Craiova, Iaşi, Timişoara, Cluj Napoca, Braşov sau Constanţa şi artiştii au performat în mai multe locaţii, chiar în aceeaşi seară. Din păcate, însă, ce a rămas în urma lor a fost dezolant, nimeni nu a venit să cureţe dezordinea.

Cam aşa au fost străzile lumii împânzuite cu oameni, de Revelion. Fotografii realizate în fiecare colţ al oraşelor
Cam aşa au fost străzile lumii împânzuite cu oameni, de Revelion. Fotografii realizate în fiecare colţ al oraşelor

La cât s-a intrat cel mai târziu în 2019

Republica Kiribati a fost primul loc de pe pământ în care s-a intrat în 2019, de la ora 12:00, ora locală a României, iar ultimii pământeni care au pășit în Noul An au fost cei care locuiesc în Hawaii, Tahiti şi Samoa Americană. Locuitorii menţionaţi au intrat în 2019 astăzi, 1 ianuarie, la ora 13:00, ora României.

În România, oamenii au lăsat haos în urma lor la concerte. O mulţime de gunoaie şi scenele rămase încă amenajate tronau azi de dimineaţă în locurile în care oamenii s-au distrat la miezul nopţii, atunci când au sărbătorit trecerea în Noul An.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×