Delia a vorbit despre căsnicia ei. Ce obiceiuri are Răzvan Munteanu: Niciunul nu e romantic!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/02/2019, 10:20
Delia a vorbit despre căsnicia ei. Ce obiceiuri are Răzvan Munteanu: Niciunul nu e romantic! GALERIE FOTO
Delia a vorbit despre un subiect intim: căsnicia ei

Delia a vorbit la o emisiune de televiziune despre căsnicia ei, chiar dacă acesta este un subiect atins foarte rar de artistă. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, vedeta a dat detalii despre viața sa personală și despre ce se întâmplă în casa ei.

„De obicei, cumpărăturile le fac eu. de la supermarketul de jos, e la trei minute de mine. De acolo aprovizionez și e foarte amuzant că plec cu plăsuțe destul de grele, dar îmi place să mă lupt cu ele până acasă.

Delia a vorbit despre un subiect pe care nu îl atinge prea des: căsnicia ei

Mi se pare că fac cardio. Nimănui nu-i place să gătească foarte tare. Răzvan a învățat cumva să gătească în perioada studenției și a rămas pe stilul acela de gătit, niște cartofi prăjiți cu ceva. Nu știe chestii avansate.

Delia a vorbit despre căsnicia ei. Ce obiceiuri are Răzvan Munteanu: Niciunul nu e romantic!
Delia și Răzvan la nuntă

Mie nu îmi place să murdăresc bucătăria, pentru că tot eu o curăț. Prefer să mâncăm ceva ce nu deranjează foarte tare. Mai bine iei ceva de-a gata. Dacă fierbi, murdărești aragazul, trebuie curățat… Nu, nu, nu. dai pe jos, trebuie spălat pe jos. Să nu gătim. Fără gătit. O dată pe săptămână și eventual atunci când știi că faci și curat după”, a povestit îndrăgita cântăreață.

”Nu suport firimiturile pe jos”

De asemenea, artista a mărturisit și lucrul pe care nu îl suportă: firimiturile, astfel că, exagerând, Delia a spus că nu se mănâncă nimic la ea în bucătărie. „Da, sunt puțin… Nu suport firimituri pe jos, să mi se lipească. Nu se mănâncă la mine în bucătărie. de fapt, la mine nu se mănâncă nicăieri. În cadă e cel mai safe, pe terasă sau afară”, a dezvăluit Delia.

Cât despre durabilitatea relației lor, aceasta nu a stat în picioare cu ajutorul romantismului, artista spunând că niciunul dintre ei nu are această calitate. „Niciunul nu e romantic dintre noi, pentru că niciunul nu-și dorește să fie romantic și niciunuia nu-i place romantismul”, a povestit Delia.

Delia a vorbit despre căsnicia ei. Ce obiceiuri are Răzvan Munteanu: Niciunul nu e romantic!
Artista a mărturisit și că lucrul pe care nu îl suportă: firimiturile

Mai mult, aceasta a dezvăluit și care este defectul soțului ei. ”Nu există… …El își uită telefonul. Ultima oară și l-a uitat în China. Eram într-un oraș în care lumea nu vorbea engleza. Are un obicei prost, și-l pune… Nu l-a pus în rucsac. L-a pus sub picior, într-un taxi”, a declarat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×