Delia, despre copilărie și momentele dificile din viața ei: „Cred că ne-au marcat pe toți!”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/01/2019, 20:02
Delia, despre copilărie și momentele dificile din viața ei: „Cred că ne-au marcat pe toți!” GALERIE FOTO

Delia Matache a vorbit despre copilărie și momentele dificile care i-au marcat copilăria. Recunoaște că a fost un copil fericit, însă lipsurile au făcut-o să sufere. Deși mama și tatăl artistei s-au străduit să le ofere celor două fiice ale lor tot ceea ce și-au dorit, Delia spune că a fost privată de anumite beneficii pe care copiii din ziua de azi le au.

Soții Matache le-au oferit Oanei și Deliei educație și sprijin în tot ceea ce au vrut să facă în viață.  Ambele fete sunt acum căsătorite și au familii extraordinare. Delia spune că perioada în care a copilărit a fost una în care nu aveai prea multe de oferit unui copil.  Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de „sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face”, spune Delia pentru Viva!.

Delia a vorbit despre perioada copilăriei sale

Delia alături de sora sa, Oana
Delia Matache alături de sora sa, Oana

Delia este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară, care acum își trăiește visul și poate avea tot ceea ce își dorește. În copilărie nu a fost așa însă, Delia a avut parte de o copilărie plină de lipsuri: „În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva. Cumva, cred că ne-a marcat pe toți și ce v-a lipsit vouă, celor din generația mea, cam aceleași lucruri mi-au lipsit și mie”, a mai adăugat îndrăgita cântăreață.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Delia a fost întrebată despre câți prieteni adevărați are, iar artista a răspuns tranșant că „am prieteni exact atâția câți îmi doresc și vreau”. Spune că timpul nu îi permite să întrețină relațiile de prietenie, însă prietenii pe care-i are sunt cei din jurul ei.  „Nu sunt un om care are foarte mult timp să întrețină relații de prietenie, nu am timp efectiv. Cred că, pentru asta, trebuie să muncești și să întreții. Am prietenii pe care îi am cumva la pachet, că astfel a fost contextul vieții, că așa s-a întâmplat, fie că lucrăm împreună sau că nu lucrăm.

Nu mă stresez la acest capitol, las oamenii să vină la mine și sunt o fire deschisă, sociabilă. Vorbesc cu ei, dar nu pot să spun că stau să îmi număr prietenii, că mă gândesc îndelung la asta și că viața mea depinde neapărat de acest aspect. Încerc să fiu cel mai bun prieten al meu, să nu mă mint eu pe mine, să mă întâlnesc cât de des pot cu familia mea, cam asta e prioritatea. Nu sunt genul de om care să se laude cu numărul-record de prieteni pe care îl are”, a conchis Delia.

Delia îşi doreşte un copil

Delia, poză din vacanța exotică în care a plecat după Anul Nou
Delia, poză din vacanța exotică în care a plecat după Anul Nou

De curând, Delia le-a mărturisit fanilor săi că își dorește un copil. Nepoțica sa a făcut-o să își dea seama că vrea să fie mamă „Oana e clar!!!!Am cui sa scriu piese la batranete!  E pt prima oara cand simt ca vreau si eu! Gataaaa!!!  #amzis”, a scris Delia pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×