Delia și Răzvan Munteanu, cină de 5 stele în Herăstrău!

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Maria Cristina   
în Stiri mondene
24/09/2018, 16:04
Delia și Răzvan Munteanu, cină de 5 stele în Herăstrău! GALERIE FOTO
Delia și Răzvan Munteanu, cină de 5 stele în Herăstrău!

Delia și Răzvan Munteanu au fost surprinși, în acest weekend – de către reporterii Știri Mondene într-unul dintre cele mai scumpe restaurante din București. Cei doi au ieșit să cineze și să se destindă pe malul lacului Herăstrău – unde atmosfera este de MILIOANE. La fel și nota de plată.

La Isoletta, căci despre acest restaurant vorbim, se adună toată spuma din București. De la cele mai consacrate nume din showbiz-ul românesc și până la cei mai vânați milionari din România.  Cântăreața și soțul său au petrecut până târziu în noapte. Cei doi s-au delectat cu fructe de mare și șampanie, care a curs fără încetare până în zori de zi. VEZI GALERIE FOTO

Spre finalul serii, puțin obosiți, cei doi îndrăgostiți au „spart” gașca și s-au retras spre imobilul lor.

Delia și Răzvan Munteanu, cină de 5 stele în Herăstrău!
Delia și Răzvan Munteanu, la botezul fiicei Oanei Matache, sora Deliei

Delia și Răzvan formează un cuplu de foarte mulți ani (n.red 2010), iar din 2012 aceștia au decis să-și unească destinele și să devină soț și soție.

Frumoasa cântăreață declara pentru revista Viva!, în urmă cu câteva luni, detalii despre căsnicia sa cu Răzvan Munteanu: „Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună. Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe. Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?!Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor.”

Răzvan a cucerit-o iremediabil pe Delia

Delia a dat cărțile pe față și a recunoscut cum a ajuns să se îndrăgostească de soțul ei: „Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit.”

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×