Decizie neașteptată luată de mama Cristinei Țopescu. Rodica Țopescu a donat bunurile regretatei jurnaliste

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/01/2020, 08:41
Decizie neașteptată luată de mama Cristinei Țopescu. Rodica Țopescu a donat bunurile regretatei jurnaliste
Mama Cristinei Țopescu a donat bunurile regretatei jurnaliste. Sursa foto: Facebook.com

Jurnalista Cristina Țopescu a avut o moarte tragică și neașteptată în urmă cu aproximativ o lună, iar apropiații sunt în continuare în stare de șoc. Rodica Țopescu, mama regretatei prezentatoare TV, a decis să doneze bunurile și bijuteriile fiicei sale prietenilor și apropiaților.

Hainele și bijuteriile Cristinei Țopescu, împărțite prietenilor

Rodica Țopescu și fiica sa, Cristina, aveau o relație foarte specială chiar dacă vorbeau destul de rar. Mama regretatei jurnaliste a surprins pe toată lumea când a luat decizia de a împărți hainele și bijuteriile Cristinei Țopescu prietenilor, cât și persoanelor cu posibilități materiale modeste.

Andreea Berecleanu, una dintre cele mai bune prietene a fostei prezentatoare TV, a primit bijuteria preferată de Cristina. Nu este vorba de un accesoriu valoros, dar are valoare sentimentală. Restul hainelor și bunurile au ajuns la oameni care au posibilități financiare reduse.

Cristina Țopescu și Andreea Berecleanu, prietenie de 20 de ani

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, a mărturisit că a legat o prietenie foarte frumoasă cu regretata Cristina Țopescu. Cele două femei s-au cunoscut în anul 1995, iar diferența de vârstă dintre ele nu a fost un împiediment în calea prieteniei de peste 20 de ani. Cristina era cu 15 ani mai mare decât Andreea.

Știrista a mărturisit că regretata jurnalistă Cristina Țopescu avea numeroase planuri de viitor printre care se numără deschiderea unei grădinițe. Andreea Berecleanu are numai cuvinte de laudă la adresa prietenei sale despre care spune că era modestă și sensibilă.

„Este foarte important ca oamenii să ştie că era un om de o discreţie fantastică, de un bun simţ copleşitor, modest, dar în acelaşi timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, sensibil, cu o latură de copil, dar în acelaşi timp puternic şi independent.

Era un amestec de hipersensibilitate, forţă, spirit justiţiar şi compasiune pentru fiinţele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni“, a declarat Berecleanu pentru elle.ro.

Ce s-a întâmplat cu cenușa regretatei jurnaliste Cristina Țopescu

Andreea Berecleanu a povestit un episod în care Cristina Țopescu i-a mărturisit că vrea să fie incinerată, nu înmormântată.  „Nu voia să ajungă în pământ. Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai”, a mai adăugat prezentatoarea TV, potrivit sursei menționate.

De asemenea, știrista a făcut lumină și legat de cenușa regretatei jurnaliste. Andreea a mărturisit că o parte din cenușa Cristinei Țopescu a rămas la mama ei, Rodica Țopescu, iar o altă parte a fost depusă în cavoul familiei de la cimitirul Bellu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×