De ce nu s-ar fi putut sinucide Cristina Țopescu niciodată. Ce spune psihologul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 16:02
De ce nu s-ar fi putut sinucide Cristina Țopescu niciodată. Ce spune psihologul
Psihologul Loredana Diaconescu a spus de ce nu s-ar fi putut sinucide Cristina Țopescu niciodată

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă și imediat apropiații ei s-au gândit la sinucidere, mai ales că jurnalista suferea de depresie. Surse din anchetă au declarat însă că nu a fost găsit niciun bilet de adio, dar anchetatorii au găsit urme de medicamente în organismul vedetei de televizune, potrivit România TV.

Psihologul Loredana Diaconescu a spus de ce nu s-ar fi putut sinucide Cristina Țopescu niciodată

Așadar, încă nu se știe dacă Cristina Țopescu a recurs sau nu la un gest necugetat, până la aflarea concluziilor finale ale medicilor legiști. Un psiholog spune însă că vedeta de televiziune nu avea cum să se sinucidă.

Psihologul Lorena Diaconescu a vorbit la un post de televiziune despre depresie, afecţiune de care suferea, se pare, şi Cristina Ţopescu.

Jurnalista nu și-ar fi lăsat de izbeliște animalele de companie

Aceasta a explicat cum un om care iubeşte animalele, aşa cum era şi Cristina Ţopescu, cărora li se dedică în totalitate, nu se gândeşte la sinucidere, indiferent de toate problemele pe care le-ar avea, scrie Adevărul.

„Sigur că depresia nu trece de la sine, iar ajutorul specialistul şi al familiei, al prietenilor este esenţial. Vă spun însă de ce nu cred că este vorba despre o sinucidere.

Cristina Ţopescu nu-şi lăsa de izbelişte animalele de companie pe care le iubea nespus şi pentru care lupta în fiecare zi”, a explicat psihologul.

De asemenea, aceasta şi-a exprimat nedumerirea în legătură cu faptul că cei din jurul ei nu au insistat să vadă dacă este bine, atunci când nu au mai reuşit s-o contacteze, să afle cum se simte, să se asigure că nu este în vreun pericol, chiar dacă singură alesese o anumită izolare.

Lângă patul în care a fost găsiă moartă Cristina Țopescu, oamenii legii au găsit și cadavrele a doi câini de care avea grijă îndrăgita jurnalistă. Corpurile celor două animale vor fi analizate de medici pentru a se afla motivul morții lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×