Daniela Crudu, criticată de fani pe internet! Imaginile care i-au înfuriat: „Ai 40 de ani?”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/12/2018, 19:13
Daniela Crudu, criticată de fani pe internet! Imaginile care i-au înfuriat: „Ai 40 de ani?” GALERIE FOTO
Daniela Crudu şi-a supărat fanii, care au criticat-o pe internet pentru operaţiile sale estetice

Daniela Crudu şi-a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram, iar fanii au fost foarte supăraţi pentru rezultatul multiplelor operaţii estetice ale vedetei TV. Aceşti şi-au exprimat nemulţumirea prin comentarii şi i-au transmis Cruduţei că nu trebuie să îşi facă atât de multe intervenţii estetice.

Nu demult, Daniela Crudu mărturisea că nu mai ţine minte numărul operaţiilor pe care şi le-a făcut de dragul frumuseţii, iar fanii au atacat-o chiar pentru acest lucru, spunând că rezultatul acestor intervenţii ar fi tocmai inversul dorinţei sale: „Era mult mai frumoasă când era naturală, din păcate operaţiile au schimbat-o”, „Păcat, arătai mult mai bine acum 3 ani, prea multe operaţii. Tu nu te uiţi în oglindă? Zici că ai 40 de ani”, „Păcat că îţi furi singură frumuseţea”.

Daniela Crudu, criticată de fani pe internet

„Păcat de operaţiile estetice la faţă pe care le-ai făcut. Arătai mult, mult mai bine înainte. Cine îţi spune contrariul, te minte, Cruduţo”, „Cine te laudă te minte. Ai sâni de silicon, iar faţa ta devine foarte vulgară. Încă ai timp să îţi înlături tot ce e contrafăcut”, i-au mai transmis alţi fani în comentariile de la pozele de pe Instagram.

Aceasta este una dintre fotografiile la care fanii Danielei Crudu au comentat dezaprobator privind intervenţiile estetice ale vedetei. Cruduta pozează în lenjerie intimă
Aceasta este una dintre fotografiile la care fanii Danielei Crudu au comentat dezaprobator privind intervenţiile estetice ale vedetei

A avut probleme de sănătate

Daniela Crudu se plângea că are probleme de sănătate în trecut. A mers la medic şi acesta i-a prescris un tratament medicamentos. ”Am fost, mi-am făcut niște analize și mi-au descoperit diabetul. Fac un tratament de câteva luni cu niște pastile puternice. Am tratament, regim.”

Daniela Crudu, în timpul unei probe de la
Daniela Crudu, în timpul unei probe de la „Ultimul trib”, emisiune care a avut loc în Madagascar

„Întâmplător am descoperit. M-am simțit rău și am zis că și la ovare am probleme. Eu n-am din astea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă”, mărturisea Cruduţa în urmă cu puţin timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×