Daniela Crudu, probleme de sănătate! ”Am fost, mi-au făcut analize și mi-au descoperit…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/10/2018, 14:57
Daniela Crudu, probleme de sănătate! ”Am fost, mi-au făcut analize și mi-au descoperit…” GALERIE FOTO
Fotografie cu Daniela Crudu în cadrul concursului ”Ultimul Trib”

Daniela Crudu are probleme de sănătate! Vedeta a dezvăluit că și-a făcut și investigații în acest sens. ”Am fost, mi-au făcut analize și mi-au descoperit…”. Potrivit psuselor ei, aceasta urmează deja un tratament pentru diagnosticul primit din partea medicilor. Totodată, cu ocazia acestei vizite la medic, fosta asistentă de televiziune a mai descoperit alte probleme. ”Am fost, mi-am făcut niște analize și mi-au descoperit diabetul. Fac un tratament de câteva luni cu niște pastile puternice. Am tratament, regim. Întâmplător am descoperit. M-am simțit rău și am zis că și la ovare am probleme. Eu n-am din astea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă”, a dezvăluit Daniela, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Însă, în cadrul reality-show-ului, s-a mai descoperit ceva. Pe lângă durerile prin care a trecut până acum, Daniela Crudu a trecut și printre momente care o pot  surprinde plăcut. Încântați de posibilul eveniment au fost și colegii săi, care deja făceau pregătiri pentru a sărbători. ”A plecat Paula, dar noi tot șapte suntem! Ne pregătim de botez” a spus Ionuț Iftimoaie, unul dintre concurenții show-ului. Așa că, după cum ne putem dă seama, fosta asistentă de televiziune a fost surprinsă de niște semne pe care i le trimitea corpul, semne care duceau spre o sarcină, motiv pentru care a cerut un test de sarcină.

Danilea Crudu, probleme de sănătate
Poză cu Daniela Crudu din Madagascar, loc în care s-a filmat ”Ultimul Trib”

Daniela Crudu, probleme de sănătate! ”E o veste bună pentru mine, un copil e o binecuvântare!”

”Cred că sunt gravidă…mi-am făcut socoteala și din mai multe puncte de vedere, mă simt cu musca pe căciulă…N-am putut să mănânc nimic și aveam atâtea variante din care să îmi aleg. E o veste bună pentru mine, un copil e o binecuvântare! Poate îmi schimbă viața”, a declarat vedeta. Totodată, aceasta a mărturisit și numele pe care l-ar purta copilul, având deja pregăti unul și în cazul în care este băiat, cât și în cazul în care este fetiță. ”Poate îmi schimbă viața. Dacăe fată, ar chema-o Ana, daca e băiat-Alexandru”, a completat Daniela Crudu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×