Daniela Crudu, accident în cadrul emisiunii „Ultimul Trib”

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
13/10/2018, 09:58
Daniela Crudu, accident în cadrul emisiunii „Ultimul Trib” GALERIE FOTO
Daniela Crudu și-a rupt mâna în cadrul show-ului ”Ultimul Trib”?

Daniela Crudu s-a accident grav în emisiunea ”Ultimul Trib” Iată prin ce peripeții a mai trecut vedeta  în Madagascar! Bruneta s-a accidentat grav la mână și a țipat de cât au ținut-o plămânii. Încercând să traverseze în viteză o bârnă, Cruda s-a dezechilibrat și a căzut, făcând o entorsă extrem de dureroasă.

Daniela Crudu, copleșită de durere! Vedeta a ajuns direct pe mâna medicilor

Daniela Crudu s-a accident grav în emisiunea ”Ultimul Trib”

Daniela Crudu a apărut într-o ipostază diferită de cum am văzut-o până acum. Vedeta s-a fotografiat accidentată. Admiratorii ei se întreabă dacă aceasta a fost urmare a participării la emisiunea ”Ultimul Trib”.  Vedeta a postat de curând o fotografie pe contul ei de socializare având mâna ruptă. Dar, pentru că atitudinea ei este mereu pozitivă, așa a fost și în această situație.

Și, chiar dacă avea mâna gipsată, nu a renunțat la pasiunea ei: de a-și face poze în orice ipostază; pasiune declarată în nenumărate rânduri în cadrul emisiunilor lui Nea Marin. În prezent, pe micile ecrane nu a apărut niciun episod care să surprindă vreun eveniment neplăcut în ceea ce o privește pe vedetă, însă multe altfele au făcut deliciul publicului.

Daniela s-a accidentat grav la mână și a țipat de cât au ținut-o plămânii. Încercând să traverseze în viteză o bârnă, Cruda s-a dezechilibrat și a căzut, făcând o entorsă extrem de dureroasă.

Daniela Crudu, are mâna ruptă după participarea ultimul trib?!
Daniela Crudu, în Madagascar, participând la emisiunea ”Ultimul Trib”

Aflându-se în Madagascar, fără bani sau condiții, vedeta s-a conformat și s-a adaptat situației. În ultimul episod, Daniela a constatat că are păduchi, așa că spre seară s-a aciuat undeva și a reușit să facă baie pentru a scăpa de ei. Pentru că altă soluție nu mai era, aceasta, inventivă, a luat un lighean, s-a șamponat și clătit cât de repede posibil. Tot o altă peripeție trăită de fosta asistentă de televiziune este și propunerea unei localnice de a o cere ca noră.

”Asta vrea să mă oprească aici în sat, mi l-a arătat pe unul a zis că mă face noră, jur”, a spus Daniela, în cadrul show-ului. Dar, pe lângă momente amuzante, mai sunt și cele care o înspăimântă pe vedetă. Se pare că cel mai rău moment al zilei pentru ea este seara. ”Mie mi-e frică noaptea că intră cineva pentru mine, eu v-am zis și așa am auzit niște zgomote azi-noapte și pe cuvântul meu de onoare că nu mint”, a completat Daniela Crudu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×