Daniela Crudu, cele mai sexy imagini din ”Ultimul Trib”!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/09/2018, 18:59
Daniela Crudu, cele mai sexy imagini din ”Ultimul Trib”! GALERIE FOTO
Poze incendiare cu daniela crudu de la emisiunea din madagascar

Daniela Crudu, cele mai sexy imagini din ”Ultimul Trib”! Cu toate că emisiunea în care este prezentă în Madagascar este dificilă, Daniela Crudu încearcă să rămână pozitivă și să se bucure de frumusețile locului. Nisipurile din Madagascar au ajutat-o să realizeze niște fotografii cu care stârnește imaginația bărbaților. Oceanul și plaja au fost suficiente pentru ca Daniela să reușească să pozeze în stilul caracteristic.

Bruneta și-a găsit ocupație în insula din Madagascar.  Competiția se pare că nu o stoarce de puteri pe fosta asistentă păcătoasă, așa că a găsit resurse pentru a arăta cât mai sexy pentru fanii ei.

Citește și: Laurette, sexy la plajă! A făcut un show incendiar, fără să vrea!

Citește și: Dezastru cauzat de ciclonul Jebi: sunt deja 11 victime

Daniela Crudu, cele mai sexy imagini din ”Ultimul Trib”!

Deși competiția în care este prezentă este destul de dificilă, Daniela și-a făcut timp să guste din peisajele superbe ale locului în care se află. Concurenții din cel mai nou show de aventură descoperă cultura locală și toată vegetația exotică ce îi înconjoară pe insula africană. Cele trei echipe care se lptă pentru premiu cel mare încheie de cele mai multe ori zilele obositoare pe malul apei. Daniela Crudu este una din vedetele prezente care nu au putut lăsa ca aceste imagini superbe să nu fie fotografiate.

Aceasta s-a pozat cât mai dezbrăcată sub razele soarelui din Madagascar. ‘Nu avem nimic aici, dar în același timp mă bucur de tot ceea ce trăiesc, vă promit că o să vedeți o altă Cruduța în această emisiune, ce nu ați mai întâlnit! M-am redescoperit și sper să vă placă, să fiți mândri de mine!’, a povestit Daniela Crudu.

„Sunt foarte, foarte departe de casă. Îmi e foarte greu fără telefon, fără instagram, fără facebook, fără cafea, fără nimic. Nu avem nimic aici, dar în acelaşi timp mă bucur de ceea ce trăiesc şi vă jur că o să vedeţi o altă Cruduţa în emisiunea asta. Ce nu aţi mai văzut, ce nu aţi mai întâlnit. M-am redescoperit şi eu aici. Sper să vă placă, să fiţi mândrii de mine. Mie îmi place mult de tot, este superb. Totul aici este de vis sunt într-o poveste, aici”, a mai povestit bruneta.

”Ultimul Trib”

Emisiunea care va pune la încercare 3 echipe va începe în această toamnă, la Antena 1. Acesta este un show adaptat după celebrul format ‘Nomads’. Trei echipe vor concura în speranța premiului cel mare, una de vedete, una de sportivi și una de oameni de rând. Cele trei triburi vor fi puse în fața greutăților aventurilor exotice. Abilitățile fizice, cât și cele psihice le vor fi testate cât mai aspru. Toate triburile se vor lupta săptămânal pentru Teritoriu. Echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic. Locul doi va avea parte de șederea alături de localnici, într-un sat, unde toți vor trebui să trăiască la fel cum o fac aceștia. Cele mai grele condiții de trai le vor trăi cei de pe locul al treilea, care vor fi nevoiți să trăiască într-un loc izolat, cu resurse minime. Membrii trebuie sp se lupte la sfărșit de săptămână pentru a putea rămâne pe insulă.

Triburile emisiunii

Tribul sportivilor:

Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mirecea Zamfir și Roxana Chiperi.

Tribul vedetelor:

Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclee Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Cririlă și Sorin Brotnei.

Tribul oamenilor de rând:

Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×