Laurette, sexy la plajă! A făcut un show incendiar, fără să vrea!

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/09/2018, 12:51
Laurette, sexy la plajă! A făcut un show incendiar, fără să vrea! GALERIE FOTO
Laurette, mai sexy ca niciodata, pe plaja din Mamaia

Laurette, mai sexy ca niciodată, la plajă! Focoasa mulatră a făcut un adevărat show pe nisipul fierbinte al litoralului, deși nu aceasta i-a fost intenția. Mulatra a vrut doar să stea puțin la soare și să facă o baie în mare. Însă ce a ieșit…a ajuns pe prima pagină a ziarelor de scandal!

Laurette a ales pentru acea zi de plajă un costum negru, dintr-o singură piesă, care i-a venit ca turnat! Ba, parcă era cu un număr mai mic, deoarece toate formele vedetei parcă au fost și mai bine puse în evidență! A fost ca o explozie de ”Laurette sexy” la malul marii.

Citește și Să vezi şi să nu crezi! Cu ce BOMBĂ SEXY s-a afişat Ion Ţiriac la mare! FOTO uluitor!

Citește și Laurette, mesaj dur pe Facebook. „Voi depune plângere penală!” 

Laurette, sexy la plajă! Costumul a lăsat să se vadă mai mult decât prevede legea!

S-a uns cu ulei pe tot corpul, sub privirile bărbaților aflați la acea oră pe plajă, iar costumul de baie foarte decupat a lăsat să se vadă mai mult decât visa oricare dintre masculii care îi dădeau târcoale. Pozele care au pus pe jar întreaga comunitate de bărbați din România au fost făcute în stațiunea Mamaia, chiar în weekendul trecut, când Laurette a ales să lase în urmă problemele cotidiene și să se relaxeze câteva zile la malul mării.

Și are ceva probleme. Frumoasa mulatră este în plin proces cu soțul ei, Ciprian Nistor, aflat în Penitenciarul Gherla pentru următorii 15 ani, din cauza unei evaziuni de 3 milioane de euro. Bărbatul este cel care cere divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean va ajunge la tribunal este infidelitatea nevestei.

Laurette, acuzată de prostituție

În luna februarie 2017, Laurette Atindehou (34 de ani) se căsătorea în Penitenciarul Jilava cu afaceristul Ciprian Nistor. Spunea că este fericită, însă în noiembrie relația lor scârțâia deja și tot atunci au apărut primele zvonuri despre divorţ. Mulatra s-ar fi plâns unor apropiaţi de faptul că soţul ei o terorizează cu telefoanele şi că o urmăreşte prin interpuşi, simţindu-se ca într-o colivie, motiv pentru care urma să ceară divorţul.

Partenerul ei de viață i-a luat-o înainte și a depus el actelșe pentru divorț/ Moticul este unul foarte grav. Timişoreanul o acuză pe mulatră de prostituţie și spune că are și dovezi în acest sens.

”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri şi o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoştinţă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relaţiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scrie Ciprian Nistor în motivarea cererii de divorţ.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×