Laurette, mesaj dur pe Facebook. „Voi depune plângere penală!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
12/05/2018, 12:30
Laurette, mesaj dur pe Facebook. „Voi depune plângere penală!”

Laurette, mesaj dur pe Facebook. Laurette a mărturisit că este ținta unor hackeri și că nu va avea liniște până ce făptașul nu va fi prins. Ea este pregătită să meargă și la poliție pentru a-și face dreptate. Contul de Facebook al mulatrei este accesat constant de câteva luni, și din mai multe orașe.

Părerea lui Laurette ar fi că persoanele care accesează contul ei personal ar trimite mai departe conversațiile personale de pe Facebook. Lucru acesta a deranjat-o enorm de mult și a publicat pe facebook o serie de imagini în care a demonstrat mârșăvia pe care au făcut-o mai mulți hackeri.

Alături de dovezile vizuale, Laurette a publicat și un mesaj de amenințare pentru acele persoane. Vedeta a mărturisit că nu se va opri aici și își va face singură dreptate, desigur, alături de poliție.

Laurette, mesaj dur pe Facebook.”Voi depune plângere penală!”

„De ceva vreme contul meu de Facebook şi Messenger este urmărit de către persoane dubioase, care transmit mai departe mesajele şi convorbirile mele private, ce țin strict de viata privată.

Ţin să menționez faptul că făptuitorul nu va rămâne neindentificat şi voi merge pentru a depune plângere penală la poliție, împotriva acestor persoane care atentează la viata privată.

Ataşez aceste poze să vedeți cum eu stau conectată din Timișoara, Ploiești, Buzău şi diferite alte locații de unde eu niciodată nu m-am conectat. Menționez că folosesc doar un singur dispozitiv acela fiind telefonul meu mobil şi niciodata nu m-am logat din aceste locații”, a fost mesajul publicat de ea.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×