Dorian Popa, accident grav în emisiunea ”Ultimul Trib”: ”A fost măcel!”

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
22/09/2018, 13:08
Dorian Popa, accident grav în emisiunea ”Ultimul Trib”: ”A fost măcel!” GALERIE FOTO
Dorian Popa, participant la ”Ultimul Trib” s-a accidentat grav

Dorian Popa a fost accidentat grav în cadrul emisiunii ”Ultimul Trib”. Unul dintre concurenți a descris toată acțiunea ca fiind un adevărat măcel. Show-ul de televiziune, ”Exatlon” al Antenei 1, după cum a fost numit în nenumărate rânduri, are o miză mare și 3 triburi. Acestea se numesc: Tribul sportivilor, Cameleonii și Lemurii. Cântărețul, face parte din ultimul trib , al Lemurilor, acela fiind ”gruparea” de vedete. Din el mai fac parte și: Dima Tofim, Sorana Darclee Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Sorin Brotnei, Daniela Crudu și Paula Chirilă. Toți se luptă într-o zonă exotică, Madagascar, pentru premiul concursului, numit ”Teritoriu”.

Accidentarea lui Dorian Popa uimit toți concurenții

Dorian Popa a fost accidentat grav pe parcursul unei probe din ”Ultimul Trib”
Concurenții, șa începutul probei în care Doria nPopa a fost accidentat grav

Începutul unui joc al concursului sportiv l-a lăsat pe artist tamponat. Una dintre rundele lui a implicat găsirea unei perne, dintr-o grămadă cu multe altele, care să aibă un desen arătat de prezentatorul acestui show, în prima parte a show-ului. După ce toți au năvălit, s-au îmbrâncit și luptat pentru acea pernă, doar Dorian Popa a rămas cu urme ale ”războiului”. Concurenții, care s-au adunat în jurul lui au rămas terifiați de modul în care s-a rănit vedeta.

Citește și: Şefi din Jandarmerie şi un secretar de stat MAI, acuzați în dosarul violenţelor din 10 august

Citește și: Anamaria Prodan investește o avere în educația copiilor săi! Cât plătește doar pentru Rebecca!

Citește și: Elena Gheorghe, fără pic de fard! Puțini știu cum arată solista nemachiată

Sorana Darclee, coechipiera lui, a fost de-a dreptul șocată, afirmând că acestuia i se vede osul. ”I-a făcut genunchiul și se vedea cum se mișcă osul”, a spus cântăreața. O altă colegă, alături de care s-a luptat în cadrul cursei, a fost vestita Daniela Crudu. Ulterior, și aceasta a fost de acord cu colegii ei, spunând că a fost un adevărat măcel, ba chiar a comparat cu o mare bătălie. ”A fost măcel! Parcă era bătălie de la Mărășești!”, a spus Daniela.

Actrița Paula Chirilă una dintre oamenii care nu a putut privi ce i s-a întâmplat cântărețului. Aceasta chiar l-a apreciat pentru faptul că e brav și că are un nivel de suportabilitate extrem de înalt. ”Când am văzut ce se intâmplă cu piciorul lui, am crezut că leșin. Nu pot să cred că poate să suporte asemnea durere”. a declarat Paula.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×