Elena Gheorghe, fără pic de fard! Puțini știu cum arată solista nemachiată

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/09/2018, 20:28
Elena Gheorghe, fără pic de fard! Puțini știu cum arată solista nemachiată GALERIE FOTO
Elena Gheorghe, fără machiaj! Puțini știu cum arată solista fără pic de fard IMAGINI

Elena Gheorghe s-a lăsat văzută de fanii săi la prima oră a dimineții, fără machiaj. Mulți o iubesc pentru felul în care arată pe scenă, însă puțini  au avut ocazia să o vadă exact așa cum se trezește. Roșcata nu s-a sfiit să își arate chipul înainte de pregătirea acestuia de a intra într-o rutină de machiaj specifică unui eveniment monden sau a unui concert.

Elena Gheorghe le-a demonstrat fanilor săi de ce se simte bine în pielea ei și cât de schimbată sau nu este după aplicarea machiajului. Vedeta nu-și arată în niciun fel vârsta datorită unor reguli strite pe care le urmează de ani buni.

Elena Gheorghe, mai naturală ca niciodată

Frumoasa cântăreață nu s-a sfiit să-și arate chipul fără machiaj. Aceasta a arătat transformarea sa de la 0. S-a pozat înainte și după terminarea machiajului impecabil pe care ăș poartă pe scenă. Mamă a doi copii, Elena știe să împace viața de carieră și familie și să se păstreze mereu tânără în fața publicului său.

Elena Gheorghe, fără machiaj! Puțini știu cum arată solista fără pic de fard IMAGINI
Elena Gheorghe s-a arătat fanilor pe un site de socializare fără pic de machiaj

Ca orice vedetă, ține la aspectul său și are câteva reguli stricte pe care le consideră sfinte. „Sunt o persoana cu un regim alimentar sanatos si incerc sa mamentin la aceeasi greutate, in perioada de dinainte verii sunt simai atenta la aceste lucruri si de multe ori se intampla sa-mipropun sa mai scap de cate 1-2 kg. Apa este foarte importanta intoata perioada anului, dar in timpul verii este cea mai importanta.

Elena Gheorghe, fără machiaj! Puțini știu cum arată solista fără pic de fard IMAGINI
Elena Gheorghe a fost suprinsă într-o filmare pe un site de socializare

Vara, mai mult decat in orice alt anotimp, corpul nostru se aratamai mult, de aceea este foarte important sa avem grija sa nu neapara celulita, pe scurt trebuie sa facem foarte mult sport. Eusunt adepta mersului la sala in orice anotimp, dar acum pot spuneca merg mai des la piscina si sauna. Bineinteles nu lipsesc dinprogramul pentru ingrijirea corporala masajele, gomajele si cremahidratanta si protectoare”, a spus în trecut solista întrebată de ritualul ei de frumusețe.

elena gheorghe fara pic de machiaj
Anii parca nu mai trec pentru artistă, aceasta are mare grijă de aspectul fizic, astfel arată ca o adolescentă la cei 33 de ani pe care îi are

Reguli de frumusețe

  • 8 ore de somn
  • Demachierea
  • Măștile pe baze naturlă pentru ten și păr
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×