Daniela Crudu și-a pus silicoane noi! Cum arată vedeta

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/09/2018, 19:26
Daniela Crudu și-a pus silicoane noi! Cum arată vedeta GALERIE FOTO
Daniela Crudu și-a pus silicoane noi! Cum arată vedeta

Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele cu unele nou-nouțe! Fosta asistentă TV este cunoscută pentru operațiile estetice pe care le-a suferit în ultimii ani. Și nu sunt puține la număr. Bruneta a renunțat la vechile silicoane, care erau cu mult mai mici decât ultimele achiziții.

Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele! Noile implanturi sunt imense

Daniela este de nerecunocut în prezent. Vedeta a intervenit la nivelul feței de nenumărate ori. Cruda are o oprație de rinoplastie, un lifting facial, iar pomeții și alte zone ale feței sunt remodelate vizibil, despre buze nici nu mai vorbim… acestea sunt umplute cu acid hialuronic până la refuz.

Cruduța nu s-a ascuns niciodată și a recunoscut toate intervențiile pe care le-a suferit. Focoasa brunetă este o altă femeie! Daniela Crudu de acum cinci ani nu mai seamănă deloc cu cea din zilele noastre.

Daniela Crudu și-a pus silicoane noi! Cum arată vedeta
Daniela Crudu și-a pus silicoane noi! Cum arată vedeta

Fără sâni nu exista paradis

Toate aceste schimbări au ajutat-o pe Crudu să scape de complexe. Când toți credeau că s-a potolit, Cruda a detonat „bomba”! Noile implanturi cu silicon sunt adevărate „bombe”, iar fanii au rămas surprinși când au văzut-o așa.

„Pentru toate fetele care mi-au trimis mesaje pe instagram si facebook : Operația a fost facută de același doctor @stan_vitalie ! La el mi-am facut toate interventiile, si sora mea, mama și aproape toate prietenele mele! Vă puup si vă iubesc”, le-a transmis Daniela Crudu tuturor fanelor ei, care vor să își mărească bustul.

Mesajele au curs „gârlă” pe pagina ei de Instagram. Iată câteva dintre acestea: „Ți-ai pus țâțe noi ????/ Erai mult mai frumosă și mult mai speciala fără botox/ Dacă ți-ai face si la creier operație ar fi bine. Te-ai desfigurată. La vârsta asta faci operatii, iar la 40 de ani ești imbălsămată .

Accidentată la „Ultimul Trib”?

Daniela Crudu a suferit un accident în cadrul emisiunii de pe Antena 1, „Ultimul trib” sau nu?! Fanii sunt neliniștiți din această cauză, deoarece vedeta a apărut în fotografii, alături de noile achiziții, cu mâna gipsată. Toți s-au întrebat ce a pățit, dar vedeta nu a oferit niciun răspuns.  „Însanatoșire grabnica/ Ce ai patit la mână?/Sanatate multa”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite de către Cruduța.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×