Fiica cea mică a Elenei Băsescu seamănă leit cu bunicul Traian

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/09/2018, 15:45
Fiica cea mică a Elenei Băsescu seamănă leit cu bunicul Traian GALERIE FOTO
Fostul președinte alături de soția și de nepoata sa

Anastasia, fiica cea mică a Elenei Băsescu, seamănă leit cu bunicul său, Traian Băsescu. Fostul președinte se poate mândri cu nepoții pe care îi are. Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, așa că genele au fost purtate în familia Elenei Băsescu. Fiica fostulul președinte al României are 3 copii, un băiat și două fete.

Tatăl Anastasiei este Cătălin Tomată, așa cum este cunoscut în lumea mondenă. Acesta a fost cel care i-a dat speranță în dragoste Ebei după divorțul de tatăl primilor doi copii pe care îi are.

Copii Elenei seamănă foarte tare cu Traian Băsescu

Toți cei trei copii ai Elenei Băsescu seamănă leit cu bunicul lor. Trăsăturile au rămas un punct de reper pentru familia Băsescu.

Traian Băsescu alături de cea mai mică nepoată, Anastasia
Traian Băsescu alături de cea mai mică nepoată, Anastasia

Traian Jr., Sofia Anais și Anastasia au ochii deschiși la culoare ai bunicului lor. Recent, Eba, a postat o fotografie cu fostul președinte și cu micuța sa pe un site de socializare. În aceasta se putea vedea clar asemănarea dintre cei doi. Nu puține au fost comentariile care au apărut în urma pozei.

Ele Băsescu împreună cu cei tri copii: Traia, Sofia Anas și Anastasia
Elena Băsescu împreună cu copii:  Sofia Anais și Anastasia

Relația cu Cătălin Tomată

Deși este mai mic de vârstă cu 10 decât Elena Băsescu, tânărul este adeptul relațiilor serioase și de lungă durată. Mama copilului lui a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, căruia i-a dăruit doi copii. Cei doi s-au despărțit, iar aucm au alte relații. „Cătălin provine dintr-o famiie înstărită, dar care s-a ocupat foarte bine de educația lui. A copilărit în zona Drumul Taberei – 13 Septembrie, a terminat liceul Moisil. Este un tip discret, care a început să muncească de mic, imediat după majorat, în domeniul în care își desfășoară activitatea și acum. A avut mulți ani o cafenea în cartierul 13 septembrie, de care s-a ocupat personal. Este un tip extrem de educat și muncitor, altfel decât băieții de bani gata. Mereu se adresează femeilor din cercul de prieteni cu sărut-mâna. Nu prea vezi un astfel de comportament la tinerii de 25-26 de ani”, a povestit o sursă din apropierea cuplului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×