Daniela Crudu, din nou pe mâinile medicilor! Ce a pățit de această dată

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 20:03
Daniela Crudu, din nou pe mâinile medicilor! Ce a pățit de această dată GALERIE FOTO
Daniela Crudu la emisiunea Ultimul Trib unde a fost accidentată

Daniela Crudu a ajuns din nou la spital pentru a avea grijă de mâna stângă la care s-a lovit destul de tare după accidentarea din cadrul emisiunii de aventură „Ultimul Trib”. Se pare că bruneta a postat pe un site de socializare imagini video cu ea chiar în clinica în care se recuperează.

Cu toate că fanii Danielei Crudu se preocupă de starea sa de sănătate și încearcă să afle mai multe despre mâna sa, dar și despre diabetul pe care recent l-a decoperit, fosta asistentă de televiziune pare să nu coopereze și să-i lase pe aceștia în paragină.

Daniela Crudu nu stă departe de medici din cauza problemelor de sănătate

În urma accidentării pe care a avut-o în emisiunea „Ultimul Trib”, mâna stângă i-a provocat dureri mari, așa că are nevoie de dese vizite la medici. De asemenea, cu ajutorul acestei participări la emisiunea concurs din insule, Daniela Crudu a aflat și de alte probleme de sănătate, potrivit cărora a fost diagnosticată cu diabet.

Așadar, tânăra vedetă de 29 de ani nu s-a ferit și a dezvăluit într-un interviu în emisiunea „Extra Night Show” că s-a simțit rău și că și-a făcut analizele care indicau un diabet la început. “Am fost, mi-am făcut niște analize și mi-au descoperit diabetul.

Daniela Crudu, după accidentarea suferită la mâna stângă la emisiunea concurs
Daniela Crudu, după accidentarea suferită la mâna stângă la emisiunea concurs

Fac un tratament de câteva luni cu niște pastile puternice. Am tratament, regim. Întâmplător, am descoperit. M-am simțit foarte rău și am zis să mă duc să-mi fac analize. A zis că și la ovare am probleme. Eu n-am d-astea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă”, a afirmat vedeta la emisiunea de noapte moderată de Dan Capatos.

Cum uită Daniela Crudu de situația precară a sănătății sale?

Cu toate acestea, Daniela Crudu este cunoscută pentru pozitivismul său, așa că a dat la o parte problemele de sănătate și și-a înfrumusețat corpul cu un tatuaj. Care a fost semnificația acestuia. “Acest tatuaj a fost creat și personalizat (…). special pentru mine și vreau să le mulțumesc, că au ținut cont de preferințele mele și au creat ceva ce se potrivește perfect cu personalitatea mea ! ?Triunghiul simbolizează dorința de a descoperi mereu lucruri noi! ?Trandafirul – frumusețe și fericire; Rândunelele – libertate!”, a fost mesajul pus în descrierea fotografiei cu noul tatuaj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×