Dana Grecu și-a botezat copilul! Iată cum a fost îmbrăcată prezentatoarea

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
30/09/2018, 21:57
Dana Grecu și-a botezat copilul! Iată cum a fost îmbrăcată prezentatoarea GALERIE FOTO
Dana Grecu și-a botezat copilul! Prezentatoarea tv este în culmea fericitii

Dana Grecu și-a botezat pruncul! Toți admiratorii prezentatoarei se întreabă cum a fost îmbrăcată la fericitul eveniment. Momentul important din viața ei a fost și unul dintre cele mai emoționante. Aceasta și-a creștinat al treilea copil. În urmă cu două luni, prezentatoare de televiziune urma să devină cel mai fericit om de pe pământ, aducând pe lume o fetiță minunată, rodul dragostei ei cu Adrian Chera, medic stomatolog. Evenimentul fericit a fost unul plin de fericire, invitați speciali și ținute elegante. Printre cei care au luat parte la bucuria prezentatoarei au fost Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Ținutele oamenilor prezenți au fost numai una și una. În prim-plan bineînțeles că s-a aflat micuța ei, îmbrăcată într-o rochie albă, cu niște pantofi de culoare roz pudrat cu o baretă la gleznă.

Dana Grecu și-a botezat pruncul! Cum a fost îmbrăcată prezentatoarea la fericitul eveniment?

Dana Grecu și-a botezat copilul sâmbătă! Prezentatoare este în culmea fericirii
Dana Grecu, la botez, cu fetița ei în brațe

Mama sa, Dana Chera ex-Grecu,a fost și ea la înalțime, purtând o rochie din satin, de un alb unt, care-i lăsa brațele la vedere, îi subția talia și o arăta mai înaltă datorită lungimii ei, fiind cu o palmă după genunchi. Acum câteva luni, prezentatoare de emisiune, declara, în cadrul postului Antena 3, că noul ei început, numindu-se acum Dana Chera, este unul care-i dă o altă energie. ”Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă că ce am făcut, nu am făcut rău.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cele mai cunoscute relații!

Citește și: Betty Salam se simte rău în ultimele zile de sarcină! ”Nu prea m-am simțit bine”

Citește și: Primul câine care patinează! A oferit o lecție de viață oamenilor!

Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a dezvălui aceasta, în direct.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×